Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i transfer etmek için tüm şartlarını zorluyor

Fenerbahçe Transfer Süper Lig Fransa Ligue 1
Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i transfer etmek için tüm şartlarını zorluyor

Fenerbahçe, yabancı oyuncu kontenjanını da göz önünde bulundurarak kaliteli bir yerli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Sarı-lacivertlilerin, kariyerini Marsilya'da sürdüren milli yıldız Cengiz Ünder için tüm şartlarını zorladığı öğrenildi.

HABER GLOBAL - SERCAN HAMZAOĞLU

Süper Lig'deki şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen ve Konferans Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hızla devam ediyor.

Sarı-lacivertliler, transfer sezonuna oldukça hızlı bir giriş yaparak şu ana kadar 10 ismi renklerine bağladı.

Kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 17'ye ulaşan Fenerbahçe, Süper Lig'deki yabancı oyuncu kontenjanını göz önünde bulundurarak bazı yabancı isimlerle yollarını ayırmak isterken aynı zamanda da yerli oyuncu takviyesi yapmak istiyor.

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i kadrosuna katabilmek için tüm şartlarını zorluyor.

Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya kapıyı 20 milyon euro'dan açtı. İki kulüp arasında yapılan pazarlıklar sonucunda Fransız ekibi 15 milyon euro'ya kadar indi.

Sarı-lacivertliler bu rakamı da çok yüksek bulurken, Marsilya'dan biraz daha indirim talebinde bulundu. Kulüpler arasındaki görüşmelerin sıklaştığı ve önümüzdeki günlerde bu transferde yeni gelişmelerin yaşanmasının beklendiği öğrenildi.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Cengiz Ünder Marsilya Cengiz Ünder Fenerbahçe