Fenerbahçe Rize'de 3 puanı 3 golle aldı

Haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Süper Lig Rizespor
Fenerbahçe Rize'de 3 puanı 3 golle aldı

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk oldu.

Çaykur Didi Stadyumu'nda yoğun yağışın etkisi altında oynanan mücadelenin ilk yarısını ev sahibi ekip, Martin Minchev'in 27. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Fenerbahçe'de ikinci yarı başlarken Mert Hakan, İrfan Can Kahveci ve Serdar Dursun oyuna dahil oldu.

Sarı-lacivertliler 48. dakikada Serdar Dursun'un golüyle skorda eşitliği sağlarken golde asist İrfan Can Kahveci'den geldi.

Dakikalar 65'i gösterdiğinde Mert Hakan'ın ara pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Dzeko, şutunda kaleci Tarık'ı bir kez daha mağlup ederek takımını 2-1 öne geçirdi.

Fenerbahçe'de 90+3'te sol kanattan gelişen atakta Tadic'in ceza sahasına yaptığı ortada arka direkte bekleyen İrfan Can Kahveci bekletmeden şutunu çıkardı, savunmanın müdahalesine rağmen meşin yuvarlak bir kez daha ağlarla buluştu ve Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı.

Kalan bölümde başka gol olmadı ve Fenerbahçe sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 67'ye yükselterek maç fazlasıyla 66 puanlı Galatasaray'ın önünde liderlik koltuğuna oturdu.

Galibiyet özlemi 4 maça çıkan Çaykur Rizespor ise 36 puanda kaldı.

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak, Çaykur Rizespor ise Samsunspor'a konuk olacak.

Fenerbahçe Çaykur Rizespor