Ali Koç'tan Cristiano Ronaldo ve Maxi Gomez açıklaması

Fenerbahçe
Ali Koç'tan Cristiano Ronaldo ve Maxi Gomez açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Cristiano Ronaldo'nun sarı-lacivertli kulübe transfer olacağı yönündeki haberler için, "Beklentiler yükseltiliyor, sonra da biz beceriksiz konumuna düşüyoruz." dedi. Koç, Trabzonspor'un transfer ettiği Maxi Gomez içinse, "Hocamız istemedi diye vazgeçtik" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Kayserispor'u 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç şu ifadeleri kullandı:

"4. haftayı bitirdik. Görüyorum ki, Fenerbahçe'nin en büyük rakibi kendi camiamız. Sanki ligi çok kötü bir yerde bitirmişiz gibi algı yapılıyor. Katalizörlerin kim olduğunu biliyoruz ama onlar bizi ilgilendirmiyor. Sosyal medyada yaratılan hava bir soru işaretidir.

Trabzonspor'un bizimle ilgili yaptığı paylaşımlar... Maxi Gomez ile geçen hafta anlaştık. 48 saat süre verdi bize Valencia, bu süre dolduğunda hocamızı ikna edemedik. Bizim hocamız, 'Bize uymaz.' dedi, Salı günü vazgeçtik. Trabzonspor'un Maxi Gomez'i bizim arzumuza rağmen alması konusu; Trabzonspor'un 8 şampiyonluk konusu ne kadar gerçekse, o kadar gerçektir.

Weghorst da bize önerildi, hocanın profiline uymadı.

Bir de Cristiano Ronaldo... İnsanlar hiç mi rakam bilmiyor. Beklentiler yükseltiliyor, sonra da biz beceriksiz konumuna düşüyoruz.

Batshuayi, geçen sene Türkiye'de oynadı. Belçika Milli Takımı'nın santrforu, benim de çok iyi bildiğim ve özelliklerini beğendiğim bir oyuncu. 3 opsiyonumuz vardı forvet için. Batshuayi en çok uyan oyuncuydu. Özellikleriyle opsiyonlarımız arasındaki en iyisiydi. Üç ay önce Batshuayi'nin fiyatı bu muydu? Yok Nottingham evrakları yetiştirememiş filan...

Fenerbahçe taraftarı, uyanın artık. Yöneticilerimiz bir kelime etmiyor kimi alacağımıza yönelik. Başka kulüpler mütemadiyen söylüyor. Olmayanları kimse sormuyor, laf etmiyor. Söz konusu bizsek, ağzımızdan çıkmayanları alamadık noktasına geliyor.

Ayrılacak oyuncularımız olacak. Bazıları için görüşmelerimiz devam ediyor. U-21 yabancı alabiliriz, Türk de alabiliriz. Biz bir futbolcuyu kafaya koyarsak, başka kimse o futbolcuyu alamaz.

Şu an %70 ile oynuyoruz. Ancak bizim camiada yaşananlar, başka camialarda yaşanmıyor. Bir de medyada bizim yaptıklarımız küçültülüyor. Ve genç taraftarlar etkileniyor. Büyük resmi görün, satır aralarını okuyun.

Özlediğimiz, arzuladığımız coşkuyu gördüm. Hocaya ve takıma güveniyorum. Tek soru işareti, takımın göstereceği refleksler. Sene sonu hesap veririz. Artık destek gösterme zamanı."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Ali Koç Cristiano Ronaldo Michy Batshuayi Fenerbahçe transfer haberleri