Jorge Jesus: "Başka transfer yapmayacağız"

Fenerbahçe
Jorge Jesus: "Başka transfer yapmayacağız"

Süper Lig'in 5. haftasında sahasında karşılaştığı Kayserispor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin deneyimli teknik direktörü Jorge Jesus, "Başka bir transfer yapmayacağız, Ocak ayına kadar bu kadroyla devam edeceğiz." sözleriyle transferini kapattıklarını duyurdu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Kayserispor'u 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin deneyimli teknik direktörü Jorge Jesus, transferi kapattıklarını duyurdu.

Jorge Jesus'un açıklamaları şu şekilde:

"Fenerbahçe bugün harika bir maç çıkardı. 75. dakikaya kadar rakibimizin kaleyi bulan şutu yoktu. 85. dakikada ilk pozisyonumuzu verdik. İlk yarıdaki performansımız rakibi yıprattı, bu tarz bir oyun için fiziksel olarak Fenerbahçe gibi olmalısınız. Maç içinde iyi olmadığımız anlar olabiliyor, o anlarda taraftarımız bizim için çok önemli oluyor. Onlar harikalar, bizim için çok önemliler.

Hafta içinde Dinamo Kiev ile tekrar oynayacağız. Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde olması önemli. Güçlü bir gruptayız ama son 16'ya kalmak istiyoruz. Bizim bu seneki en önemli hedefimiz lig ama Avrupa'da da gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz."

Batshuayi, geçen sene Türkiye'de oynadı. Belçika Milli Takımı'nın santrforu, benim de çok iyi bildiğim ve özelliklerini beğendiğim bir oyuncu. 3 opsiyonumuz vardı forvet için. Batshuayi en çok uyan oyuncuydu. Özellikleriyle opsiyonlarımız arasındaki en iyisiydi.

Transfer sezonunun sonuna kadar başka bir transfer yapmayacağız. Yabancı kontenjanı dolu. Türkiye Ligi'nde buna uymamız gerekiyor. Fenerbahçe kadrosu tamamlandı. Ocak ayına kadar bu şekilde devam edeceğiz."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Jorge Jesus Fenerbahçe transfer haberleri