Felipe Melo oğluyla takım arkadaşı oldu

Galatasaray futbol Spor haberleri
Felipe Melo oğluyla takım arkadaşı oldu

Uzun yıllar Galatasaray forması giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo'nun oğlu Davi, Fluminense'yle sözleşme imzalayarak babasıyla takım arkadaşı oldu.

Brezilya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Fluminense, Felipe Melo'nun oğlu Davi ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Davi ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Brezilya ekibiyle Aralık 2024'e kadar sözleşmesi bulunan 40 yaşındaki Felipe Melo, şans bulmaları halinde oğluyla aynı takımda oynayabilecek.

Kariyerinde 2011-2015 yılları arasında Galatasaray forması da giyen Felipe Melo, tüm kulvarlarda 154 maça çıktı ve 18 gol attı.

Davi Melo Fluminense

BREZİLYA'NIN EFSANE TAKIMI SANTOS 111 YILLIK TARİHİNDE İLK KEZ KÜME DÜŞTÜ, TARAFTARLAR SOKAKLARI ATEŞE VERDİ!

Bir dönem Brezilyalı efsane Pele'nin de formasını giydiği Santos, ligi 43 puanla 17. sırada bitirerek 111 yıllık tarihinde ilk kez küme düştü.

Santos'un küme düşmesinin ardından siyah-beyazlı taraftarlar ülke çapında büyük olaylara neden oldu.

Stat çevresinde bir çok taşkınlık olayı yaşanırken, bazı otobüs ve araçlar da ateşe verildi. Ayrıca Santos  futbolcusu Mendoza'nın aracının da kundaklandığı belirtiliyor.

DÜNYA FUTBOLUNA PELE, NEYMAR, RODRYGO GİBİ YILDIZLARI KAZANDIRDI

1960'lı yıllarda altın çağını yaşayan Santos, 8 kez Brezilya şampiyonluğunu kazanırken, 1962, 1963 ve 2011 yıllarında Libertadores Kupası'nı müzesine götürdü.

Santos, Pele'nin yanı sıra Milan'ın eski forveti Robinho, Brezilya Milli Takımı'nın en golcü ismi Neymar (79) ve Real Madrid'in forveti Rodrygo gibi çok sayıda yıldızı dünya futboluna kazandırdı.

Kaynak: AA