Deplasmandaki galibiyet hasretine son veren Liverpool lider Arsenal'i takibini sürdürdü

İngiltere Premier Lig Liverpool Arsenal
Deplasmandaki galibiyet hasretine son veren Liverpool lider Arsenal'i takibini sürdürdü
FOTOĞRAF: Reuters

İngiltere Premier Lig'in 15. haftasında oynanan karşılaşmada Liverpool deplasmanda karşılaştığı Sheffield United'ı 2-0 mağlup ederek deplasmandaki 4 maçlık galibiyet hasretini bitirdi.

İngiltere Premier Lig'in 15.haftasında Sheffield United ile Liverpool karşı karşıya geldi.

Bramall Lane Stadyumu'nda oynanan mücadelede Liverpool, Sheffield United'ı 2-0 mağlup ederek deplasmandaki 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Jürgen Klopp'un ekibine galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Virgil van Dijk ve 90. dakikada Dominik Szoboszlai kaydetti.

Ligde üst üste 2. galibiyetini alan Kırmızılar puanını 34'e yükseltti ve lider Arsenal'i takibini sürdürdü, üst üste 3. kez sahadan mağlup ayrılan ve ligin dibine demir atam Sheffield United ise 5 paunda kaldı.

Liverpool ligin 16. haftasında deplasmanda Crystal Palace ile kozlarını paylaşacak, Sheffield United ise evinde Brentford'u ağırlayacak.

MANU, CHELSEA'Yİ 2 GOLLE DEVİRDİ

İngiltere Premier Lig'de oynanan maçta Manchester United, sahasında Chelsea'yi 2-1 mağlup etti.

Galatasaray ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer alan Manchester United, 15. hafta mücadelesinde Chelsea'yi ağırladı.

Baştan sona tempolu geçen maçta Manchester ekibi, Scott McTominay'ın 19 ve 69. dakikalardaki golleriyle üç puana uzandı. Başkent temsilcisinin tek golünü 45. dakikada Cole Palmer kaydetti.

Bu galibiyetin ardından Manchester United puanını 27'ye çıkarırken, Chelsea 19 puanda kaldı.

ASTON VILLA'DAN CITY KARŞISINDA SÜRPRİZ SONUÇ

Sezonun formda takımlarından Unai Emery yönetimindeki Aston Villa, sahasında ağırladığı Manchester City'yi 74. dakikada Leon Bailey'in attığı golle 1-0 yendi.

Aston Villa, bu galibiyetin ardından 32 puanla üçüncü sıraya yerleşirken, ligde üçüncü mağlubiyetini yaşayan Manchester City, 30 puanla dördüncü sıraya geriledi.

 

İngiltere Premier Lig'de günün diğer sonuçları:

Crystal Palace-Bournemouth: 0-2
Fulham-Nottingham Forest: 5-0
Brighton-Brentford: 2-1

Kaynak: Haber Global TV