Fatih Terim'den Zorbay Küçük açıklaması: Tahrik ediyor

Galatasaray Fatih Terim

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, son dönemdeki hakem hataları ve Zorbay Küçük'ün futbolculara olan sözleriyle ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'in açıklamaları şöyle: 

"Yediğimiz golün ardından hakemin vücut diline iyi baksınlar. Bir nefret anı, bir kin gütme hali gibi... Bu esnada ağzından ''Go ulan'' sözü çıkıyor. Bunu duyan oyuncumuz Kerem Aktürkoğlu diyor ki; hocam bize neden böyle konuşuyorsunuz?... Ardından sarı kart yiyor. İlerleyen dakikalarda Kerem bunu tekrar hakeme soruyor ve azarlanıyor. Enteresan ama o hakem de kendinde bu haddi bulabiliyor."

"SENİN OYUNCUN YALANCI DİYOR"

"Necati Ateş'in hakemle konuşmasının ardından hakem Necati Ateş'e senin oyuncun yalancı diyor. Biz buradan TFF'nin herhangi bir yetkilisine yalancı desem kaç maç ceza alırım? Hak mahrumiyeti nereden başlar? Ve bunun maddi cezası ne olur?..."

"HAKEMDEN ŞİKAYETÇİYİZ"

"TFF, Kerem'e yalancı diyen hakemi sportmenliğe aykırı maddeden disiplin kurula sevk edecek mi, etmeyecek mi? Bunun peşinde olacağız. Geç geldim olaya geç dahil oldum ama birinci ağızdan bilgileri dinlediğim için olayı çok iyi biliyorum. Biz bu hakemden adli makamlar düzeyinde şikayetçiyiz. Bugün avukatlarımız gelecek ve bu olayı yaşayan herkesten yazılı beyanat alacaklar. Bu yaşananları hakemin yanına kâr bırakmayacağız"

"BEN SİZİN NE YAPTIĞINIZI ÇOK İYİ BİLİYORUM"

"Buraya çok dikkat edin. İkinci yarıya daha çıkmadan önce koridorda oyuncularımıza ve çalışanlarımıza dönerek... burada Arda da var... "Ben sizin ne yaptığınızı çok iyi biliyorum" diyor. Bu cümleyi her şeyden üste koyuyorum. Bu cümle tepki görünce Arda Turan ile göğüs göğüse gelerek tahrik ediyor. Şimdi herkese soruyorum, "Ben sizin ne yaptığınızı çok iyi biliyorum" sözlerini kullanan ve herkesi tahrik etmeye çalışan bu kişiden nasıl bir yönetim beklersiniz? İmkan var mı bu ruh haliyle doğru kararlar verip hakemler yapmasına?"

Kaynak: Haber Global TV

Fatih Terim GS Galatasaray zorbay küçük