Fatih Terim'den ayrılık sonrası ilk açıklama: ''Beni Yunanistan'da herkes sevdi''

HABER MERKEZİ
Fatih Terim Panathinaikos Yunanistan Süper ligi
Fatih Terim'den ayrılık sonrası ilk açıklama: ''Beni Yunanistan'da herkes sevdi''

Yunanistan Süper Ligi takımlarından Panathinaikos ile yollarını ayıran Fatih Terim, "Nerede olursam olayım bana saygı ve sevgi gösterdikleri için Yunan halkına çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Fatih Terim'in yaklaşık 5 ay süren Panathinaikos serüveni geçtiğimiz hafta sona ermişti.

Ayrılık sonrası ilk röportajını Türkiye'ye dönüş yolunda Yunan medyasından ERT'ye veren deneyimli çalıştırıcı, "Nerede olursam olayım bana saygı ve sevgi gösterdikleri için Yunan halkına çok teşekkür ediyorum. Panathinaikoslu olmayan taraftarlardan bile saygı ve sevgi gördüğüm için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Gazetecinin, "Yunanistan'da zaferin binlerce babası var ancak yenilgiler yetim şeklinde bir sözümüz var. Geldiğinizde basın çok ilgi göstermişti ama bugün sadece biz buradayız. Bu konuda neler söylersiniz?" sorusuna Fatih Terim şu sözlerle yanıt verdi:

"Açıkçası Türkiye'de de durum aşağı yukarı aynı. Benim sürekli söylediğim bir şey var; oyuncular, teknik direktörler gelirken kalabalığın toplanması güzel bir şey. Ama ayrılırken de bunları yapmak ve onları alkışlayarak göndermemiz gerek. Buraya gelirken içeri girene kadar fotoğraf çektirmek isteyen ve bana güzel sözler söyleyen çok sayıda insan vardı. Kalabalık ama yapat olmamaktansa, az sayıda ve gerçek olmasını tercih ederim."

FATİH TERİM'İN PANATHINAIKOS PERFORMANSI

Panathinaikos'un başında 26 resmi maça çıkan Fatih Terim, bu maçlarda 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde ederek 1.85 puan ortalaması yakalamıştı.

Son hafta maçına Christos Kontis yönetiminde çıkan ve Olympiakos ile 2-2 berabere kalan Panathinaikos, ligi şampiyon PAOK'un 8 puan gerisinde 4. sırada tamamladı.