Eyüpspor'un istediği Emin Mahmudov, Neftçi'de kaldı

Azerbaycan futbol

Azerbaycan futbol takımlarından Neftçi'nin kaptanı Emin Mahmudov, takımda kalacağını duyurdu.

Adı Eyüpspor'la da anılan Azerbaycanlı futbolcu Emin Mahmudov, Neftçi Bakü'de kalacağını açıkladı.

Bir kez "siyah ve beyaz" olan her zaman "siyah beyaz" kalır diyen Mahmudov, kariyerini Neftçi'de noktalamayı planlıyor.

Azerbaycan'dan haber ajansı Report'a konuşan ve biraz daha fazla para kazanmak için takımdan ayrılmayı hiç düşünmediğini söyleyen başarılı futbolcu "Kendimi daha farklı atmosferlerde, daha güçlü liglerde denemek istedim. Dürüst olmak gerekirse Rusya'dan Türkiye'den ve başka birkaç ülkeden teklif aldım. Ancak şunu açıklığa kavuşturalım ki oynayacağınız ligin yanı sıra oynayacağınız takım da önemli. Bu bakış açısıyla teklifleri inceledim, kabul ettim ve sonunda tekliflerden hiçbirinin 6 yıldır formasını giydiğim Neftçi'den ayrılmaya değmeyeceğine karar verdim. Çünkü bu kulüpte kendimi gerçekten mutlu hissediyorum. Taraftarlar, kulüp yönetimi, takım arkadaşları ve diğerleri herkes beni sever ve saygı duyar, takımın kaptanıyım" diye konuştu.

Azerbaycan Milli Takımı formasını da giyen başarılı orta saha oyuncusu, "Konu sadece para ya da daha fazla kazanmak değil. Son 6 yılda çok daha uygun koşullarda teklifler aldım. Ancak ben her zaman sevdiğim yerde, evim olan Neftçi'de kalmayı seçtim" şeklide konutu.

Neftçi taraftarlarına da seslenen Mahmudov, "Karar verme süreci biraz uzadı. Neyse ki kulüp yönetimi sabırla bekledi. Taraftarlara verdiğim rahatsızlıktan dolayı üzgünüm. Dünyanın en iyi taraftarları Neftçi fanlarıdır. Kazanma arzuları, çılgın destekleri beni sürekli yeni zaferlere motive ediyor. Umarım bundan sonraki maçlarda elimden gelenin en iyisini yapıp sahada var gücümle mücadele ederek onların kalplerini yeniden kazanabilirim. Taraftarlar bundan sonra sahada daha istekli ve daha iyi bir Emin göreceklerinden emin olsunlar. Takımımın başarısı için savaşacağım" diyerek sözlerini tamamladı.

Bugün takımın Saint Petersburg'daki antrenman kampına katılacak olan Emin Mahmudov, 2017'den beri Neftçi formasını giyiyor.

Kaynak: Haber Global TV

Neftçi transfer haberleri