Eyüpspor, Anastasios Chatzigiovanis'i kadrosuna kattı

HABER MERKEZİ
Eyüpspor Süper Lig Transfer
Eyüpspor, Anastasios Chatzigiovanis'i kadrosuna kattı
FOTOĞRAF: Eyüpspor Resmi X Hesabı

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nde forma giyen Anastasios Chatzigiovanis'i renklerine bağladı.

2024-2025 sezonunda tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Eflatun-sarılı ekip geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nde forma giyen Yunan milli futbolcu Anastasios Chatzigiovanis'i kadrosuna kattı. 

Eyüpspor'dan yapılan açıklamada, "Eyüpspor’umuz, Ankaragücü'nden Yunanistan Milli Takım futbolcusu Anastasios Chatzigiovanis ile sözleşme imzaladı. Anastasios Chatzigiovanis'e 'hoş geldin' diyor; eflatun sarılı formayla nice zaferler diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

İmza töreninde konuşan Anastasios Chatzigiovanis yaptığı açıklamada, "Burada olduğum için çok mutluyum. Eyüpspor gibi bir kulübün beni istediğini duyduğum anda hemen gelmek istedim. İlk tercihim burasıydı. Arda Turan gibi bir isimle çalışacağım için de çok mutluyum. Arda Turan’ın beni istemesi beni çok mutlu etti. Umarım tarihimizde ilk kez yer aldığımız Süper Lig’de çok güzel şeyler başarırız" sözlerini sarf etti.

27 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Ankaragücü'nde tüm kulvarlarda çıktığı 40 karşılaşmada 4 gol - 5 asistlik performans sergiledi.