EURO 2024'te ortalık karıştı: Alman polisi, bir taraftarı vurdu!

AA
Almanya EURO 2024 Hollanda Polonya
EURO 2024'te ortalık karıştı: Alman polisi, bir taraftarı vurdu!

EURO 2024'te Polonya ile Hollanda'yı karşı karşıya getiren maç öncesi Hamburg sokakları karıştı. Alman polisi, elindeki kazma ve yangın tüpü ile tehditler savuran bir kişiyi silahla vurarak yaraladı.

 Almanya'nın Hamburg kentinde, Polonya ile Hollanda arasında oynanacak Avrupa Futbol Şampiyonası maçı öncesi çıkan olaylarda, bir kişinin polis kurşunuyla vurularak yaralandığı bildirildi.

Polis tarafından yapılan açıklamada, olaylar sırasında ilk belirlemelere göre bir taraftarın kazma ve yangın söndürücü ile polis memurlarını tehdit ettiği, polisin ateşli silah kullanması sonucu yaralanan taraftarın tedavi altına alındığı belirtildi.

Yerel basında yer alan haberlerde de Polonya ile Hollanda arasında bugün oynanacak Avrupa Futbol Şampiyonası maçı öncesi çıkan olaylarda, polisin olayları bastırmak için önce biber gazı kullandığı, ardından havaya ateş açtığı kaydedildi.

Daha sonra kendisine yönelik tehdit algılayan polisin, bir kişiyi silahla yaraladığı ve yaralının tedavi altına alındığı aktarıldı.