Erol Bulut: "Sahada her şeyini veren bir Fenerbahçe var"

Fenerbahçe
Erol Bulut: "Sahada her şeyini veren bir Fenerbahçe var"

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, deplasmanda 2-1 kazandıkları Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada oynanan oyundan memnun olduğunu belirterek, "Sahada kazanmak her şeyini veren bir Fenerbahçe var, çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Antalyaspor'u 2-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor karşısında çok pozisyon bulmalarına rağmen çok zorlandıklarını ifade eden Bulut, "İlk başta bu galibiyeti Koray Şener kardeşimize armağan ediyoruz. Maça bakınca, kesinlikle kazanmak istediğimiz bir maçtı. Böyle takımlar zor demiştim. Sonlara doğru böyle gerçekleşti. Biraz da bize bağlı oldu. 11 net gol pozisyonu var. Rakip 11 kişi sahada ilk yarı oynarken de bu pozisyonlar vardı. İkinci yarı biraz daha baskılı oynamaya çalıştık. Gol bulduk ama rakip 1 kere geldi, konsantrasyon eksikliğinden yediğimiz gol oldu. İşimiz ondan sonra zorlaştı." dedi

"HER ŞEYİNİ VEREN BİR FENERBAHÇE VAR"

Kazanmak için sahada her şeyini veren bir Fenerbahçe takımı olduğunun altını çizen Bulut, "Rakip, kale önünde duvar kurdu ama biz yeterince gol pozisyona girdik. Çalışmaya devam edeceğiz. Konsantrasyon eksikliği oluyor bazen son paslarda ,son vuruşlarda. Kesinlikle düzeltmemiz lazım. 40'ın üzerinde orta yaptık, 15-20 tanesi isabetli. Direkten dönenler var. Galibiyet için son ana kadar elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İki pozisyon var taçtan, çalıştık bunları, iki gol bulabilirdik ama bulamadık. Biz çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sporx

fenerbahçe Erol Bulut