Erol Bulut resmen açıkladı: "Umut Nayir'i istiyoruz!"

Fenerbahçe transfer haberleri
Erol Bulut resmen açıkladı: "Umut Nayir'i istiyoruz!"
DepoPhotos

Cardiff City teknik direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Umut Nayir ile ilgilendiklerini açıkladı.

Cardiff City teknik direktörü Erol Bulut, Ocak transfer döneminin ilk iki transferini tamamlamaya "yakın" olduklarını söyledi.

Kadrosunu özellikle bir santrforla güçlendirmek isteyen Cardiff City, bu bölge için Bournemouth forması giyen eski oyuncusu Kieffer Moore'u ve Fenerbahçe'den Umut Nayir'i liste başı olarak belirlemiş durumda.

İki futbolcunun transferinde son düzlüğe girdiklerini söyleyen Cardiff City teknik direktörü Erol Bulut, "Ancak henüz hiçbir şey kesinleşmedi. Bu çok çabuk bir şekilde yarın da olabilir ama gelecek haftaya da sarkabilir. Umut Nayir, sezon başında da istediğimiz oyunculardan biriydi. Kieffer Moore gibi. Hedefimizde pek çok oyuncu var ama bu oyuncuları sadece biz istemiyoruz. Örneğin Kieffer Moore'u 2-3 kulüp daha istiyor, kulübü ise bir forvet almadan onu bırakmak istemiyor. Tüm bunlar da bizim zaman kaybetmemize sebep oluyor. Bu sebeple tek bir oyuncuya odaklanamayız, seçeneklere ihtiyacımız var. Umut Nayir ve beraberinde bir ya da iki oyuncuyu hemen alabiliriz. Eğer almazsak yapabilecek bir şeyim yok."

Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City, 26 haftası geride kalan İngiltere Championship'te topladığı 37 puanla 9. sırada, play-off hattının yalnızca 3 puan gerisinde yer alıyor.

UMUT NAYİR'İN PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de Ümraniyespor formasıyla 31 maçta 17 gol - 3 asistlik performans sergileyerek A Milli Takım'a yükselen Umut Nayir, sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Edin Dzeko ve Michy Batshuayi'nin arkasında kalarak 3. tercih durumuna düşen 30 yaşındaki golcü futbolcu, Fenerbahçe formasıyla şimdiye dek 13 maçta 162 dakika şans bulurken, takımına gol ya da asist katkısı sağlayamadı.