Erik Ten Hag: "Ucuz hatalar yapıyoruz, böyle goller yememeliyiz"

Galatasaray Manchester United UEFA Şampiyonlar Ligi
Erik Ten Hag: "Ucuz hatalar yapıyoruz, böyle goller yememeliyiz"
FOTOĞRAF: AA

Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag, Galatasaray ile 3-3 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada ucuz hatalar yaptıklarını ve böyle goller yememeleri gerektiğini söylerken Altay Bayındır'ın da ilerleyen dönemde forma şansı bulacağını söyledi.

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile 3-3 berabere kaldıkları maçta takımının performansından memnun olduğunu söyledi.

Hollandalı teknik adam, A Grubu'nun 5. haftasında Galatasaray ile RAMS Park'ta 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erik Ten Hag, kazanmaları gereken bir maçta sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını ve sorumluluğun kendinde olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Kazanıyorduk ve ardından 2 puanı bıraktık. Burada 3 puanı alan taraf olmalıydık, bu çok açık. Diğer maçlarda da bu şekilde puanlar kaybettik. Oynadığımız futboldan memnunum ama savunma için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. 3-1 öne geçiyoruz ve bir anda ucuz hatalar yapıyoruz.

"SUÇLANACAK KİŞİ HER ZAMAN BENİM"

Her golün kendi öyküsü vardır. İster geçiş hücumundan yediğimiz üçüncü gol olsun ister frikikten yediğimiz iki gol olsun. Böyle goller yememeliyiz.

Sorumlu ve suçlanacak kişi her zaman benim. Her şeyden ben sorumluyum. Bir projemiz var. Sürekli doğru yöne adımlar atıyor, gelişiyoruz. Umudumuz var. Uzun vadede başarılı olacağımızı biliyorum ama Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyorsanız bu tür maçları kazanmanız gerekiyor.

"ALTAY, YAVAŞ YAVAŞ ALIŞIYOR"

Kalecilerimin hepsinin performanslarından çok memnunum. Altay yavaş yavaş alışıyor. Avrupa maçlarını görüyor. Böyle kendisini geliştirmeye devam ederse illa ki oynama fırsatı bulacaktır. Bir gelişim sürecinde. Sabırlı olması gerekiyor. Umarım ilerleyen dönemlerde onu da tercih edeceğiz."

Kaynak: Haber Global TV