Erden Timur'dan transfer açıklaması: Icardi, Angelino, Kamada, Talisca...

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Transfer
Erden Timur'dan transfer açıklaması: Icardi, Angelino, Kamada, Talisca...

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, transfer çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, gündemdeki isimleri değerlendirdi. Icardi, Talisca, Paredes, Angelino, Szymanski gibi isimler hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdürmek için Avusturya'ya giden Galatasaray bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılar, iddialı bir kadro kurarak Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmanın hesaplarını yapıyor.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, transferde gündeme gelen isimleri tek tek değerlendirirken, geçen seneden daha iyi bir takım kurmak istediklerini belirterek şunları söyledi:

"Geçen seneden daha iyi bir takım kurmak istiyoruz. Tabii ki geçen seneki kadar çok transfer yapılmayacak, bir omurgamız var. Güçlenmemiz gereken pozisyonlarda güçleneceğiz. Belli oyuncularda Galatasaray için beklemeliysek, bekleyeceğiz.

İkinci bir forvet almamız lazım ama Icardi olacak mı, olmayacak mı? Icardi ile ikili oynayabilecek forvet başka, oynamayacak forvet başka. Icardi'nin gelmesi yüzde yüz belli olmadığı için ikinci forvet için beklemedeyiz."

"ICARDI OLACAK GİBİ"

Öyle bir şey yapmanız lazım ki zamanlama da çok önemli. Birisini getirdiğinde diğerinin gelme şansı azalabilir. Forvete alacak oyuncu buluyorsunuz ama önce Mauro Icardi var. İlk önce onu bitirmeniz gerekiyor. Birini getirdiğinizde diğerinin gelme ihtimali daha da zorlaşıyor.

Tanımadığınız bir oyuncuyu ikna etmek bu konuda kolay değil. PSG, Icardi için rakamda belli bir seviyeye düşmeye başladı. Bir aşamaya gelinmek üzere, ama "bitti" diyemeyiz. Uğraşıyoruz. Çok büyük rakamlar. Bizim rakamlarımıza gelirse finalize olacak gibi.

"TALISCA'YI İSTERİZ"

Talisca yüksek maaş alan bir oyuncu. O maaşları karşılamamız mümkün değil. Maaşı düşük olacaksa tabii ki isteriz.
Hedeflediğimiz oyuncuları kendi hedefimizden daha düşük fiyata alırsak elimiz rahatlar. Talisca'nın maaşı çok yüksek. Maaşı düşük olsa tabii ki isteriz ama bizim ödeyeceğimiz seviyede bir maaşı yok.

OYUNCULARA TEKLİF YAĞIYOR

Nelsson, Zaniolo, Boey, Morutan, Cicaldau, Taylan, Emre, Emin Bayram, Berkan'a somut teklifler var. Yerli futbolcularımıza Avrupa'daki güzel kulüplerden de teklifler var. Satılan olursa gayet güzel alternatiflerimiz var.

Paredes transferinde oyuncu ilk alternatiflerine bakıyor. Oradan gelecek sonuca göre hareket edecek.

Lucas Torreira kamptan ayrıldı. Sergio Oliveira'nın da tedavi olduğu doktora gidiyor. Kendini takıma adamış bir oyuncu. Tek hedefi Şampiyonlar Ligi elemesine yetişmek. Boyu ufak olanın adamlık oranı yüksek oluyor. İnşallah ilk maça yetiştirmek istiyoruz.

"ANGELİNO İLE ANLAŞTIK"

Milot Rashica burada oynamak istiyor. Bonservisi yüksek. Bonservis rakamını düşürmeye çalışıyoruz.

Angelino ile bir noktaya geldik. Kulübüyle görüşmelerimiz sürüyor. Angelino pozisyonunun Avrupa'daki önemli oyuncularından birisi. Böyle bir oyuncu olunca da transfer için çok mücadele etmek gerekiyor.

"SZYMANSKI İLE İLGİLENDİK"

Nicolo Zaniolo mutlu. İstediğimiz rakamlar gelmediği sürece satmayacağız. Sebastian Szymanski ile ilgilendik. Bir görüşmemiz oldu, belli bir maaş aralığımız var ve o rakamların üstüne çıkmıyoruz.

Daichi Kamada gündemimize hiç gelmedi. Tielemans da aynı şekilde. Szymanski ile görüşmemiz oldu. İlgilendiğimiz bir oyuncu."

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer söylentileri Galatasaray Transfer son dakika Erden Timur Mauro Icardi Galatasaray Paredes