Fenerbahçe’de Attila Szalai rekor bonservisle Union Berlin’e gidiyor

transfer haberleri Fenerbahçe Almanya Bundesliga
Fenerbahçe’de Attila Szalai rekor bonservisle Union Berlin’e gidiyor

Ganalı stoper Alexander Djiku ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, Macar stoperi Attila Szalai’yi rekor bonservisle Bundesliga ekibi Union Berlin’e gönderiyor.

Alman basınından Kicker’ın haberine göre; Geçtiğimiz sezon Bundesliga’yı 4. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi biletini kapan ve büyük bir sürprize imza atan Union Berlin, Fenerbahçe’nin Macar stoperi Attila Szalai’yi kadrosuna katmak üzere.
Bir süredir Fenerbahçe ile transfer görüşmelerinde bulunan ve 12 milyon Euro’luk ilk teklifi reddedilen Union Berlin, yapmış olduğu 14 milyon Euro’luk ikinci teklifte Fenerbahçe ile anlaşma sağladı.

KULÜP TARİHİNİN EN PAHALI TRANSFERİ OLACAK

Transferin gerçekleşmesi durumunda Attila Szalai, 56 yıllık Union Berlin tarihinin en pahalı transferi olacak. Macar savunmacı ayrıca Kim Min-jae’den sonra Fenerbahçe’nin yaptığı en pahalı savunma oyuncusu satışı olacak.

Kalan ufak detayların da halledilmesinin ardından transferin kısa süre içinde resmileşmesi bekleniyor.

ATTILA SZALAI'NİN FENERBAHÇE KARİYERİ

2020/2021 sezonunun devre arasında Kıbrıs takımı Apollon Limassol’dan 2,2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen 25 yaşındaki Macar stoper, Fenerbahçe formasıyla 117 resmi maçta görev yaparken 7 gol – 4 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Attila Szalai Union Berlin