Erden Timur: Pozisyon için futbolcularımızın bir iddiası var...

Spor haberleri Galatasaray
Erden Timur: Pozisyon için futbolcularımızın bir iddiası var...

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Sivasspor maçında iptal edilen gol kararının ardından başlayan tartışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Timur, "Açıklanamayan hatalar var, yarın bir gün aleyhte hatalar olacak da bunun altlığı mı yapılıyor?" dedi.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un, Nef Stadyumu'nda gündeme dair açıklama yaptı. 

Timur, "Bu golün neden iptal edildiğine dair biz de açıklama bekliyoruz. Futbolcularımızın da şöyle bir iddiası var: Taca çıktı ondan sonra Sergio itti, neden o pozisyona taç verilmedi, frikik verildi?" dedi. 

Timur'un açıklamaları:

Bu kadar kıyamet koparılması, ne kadar kararlı şekilde şampiyonluk yürüyüşünde olduğumuzun bir göstergesi. Yayıncı kuruluşla tartışma pozisyonları alıp GSTV'de kullanacağımız bir program konusunda görüşüyoruz. Bir yabancı, bir yerli hakem hocası ile bu pozisyonlar konuşulacak. 

Açıklanamayan hatalar var, yarın bir gün aleyhte hatalar olacak da bunun altlığı mı yapılıyor? Bilemiyorum. İyisiyle kötüsüyle bir lig gidiyor. Kararlılıkla şampiyonluk yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Lehimize hiçbir şey istemiyoruz. O pozisyonda hata varsa onun da açıklanmasını istiyoruz. Şu an hakemlerle ilgili, kararlarla ilgili bir şey diyemiyoruz. Artık yasak. Herkese bir çağrıda bulunmak istiyorum. Ne olursa olsun kendimizin lehine olduğunu düşündüğümüz bir şey varsa da çıkalım, açıklama isteyelim. Bunları profesyonel kişilere yorumlatacağız. Yeter ki yayın hakkı verilsin. 

YAYINCI KURULUŞUN MAÇ SONU YAYININA TEPKİ

Böyle konuları kendine yormak için köpürtüyorlar. Bir parantez de yayıncı kuruluşa açıyorum. Herhangi bir maçtan sonra, 90. dakikadan sonra bariz hatalar var, yıllardır hiçbirinde böyle yapmayıp, Trio'ya bırakan yaklaşımın böyle bir şekilde başlaması, bunun yayıncı kuruluş tarafından açıklanmasını bekliyoruz. Bununla ilgili önlem alınmasını istiyoruz. Neden lehe olunca görüntü geç gösteriliyor, aleyhe olunca hemen gösteriliyor. Bunları pozisyon pozisyon anlattık. Bizim işimiz matematik. Olasılık çok önemli bir bilim. Bunları grafiklerle gösterdik. 

Bizim şampiyonluk yarışında hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Elimizden geldiğinde bu arayışı sürdüreceğiz. 

"BU LİGİ BİTİRTMEYİZ" SÖZÜ

Ben maç sonrası bir sinirle bir açıklama yapmama gerektiğini düşünüyordum. O gün eşim de bana kendini izledin mi, boyun damarların görünüyordu dedi. Arada söylenen lafı cımbızla çekip böyle dendi denilmesi de... Kimseyi tehdit maksadı olmadı o sözün. 

FENERBAHÇE'NİN BASIN TOPLANTISI VE DERBİ MAÇI

Canınız yandığı için bir şekilde o adrenalinle konuştuk. Bugün denilebilir ki keyfin yerinde böyle konuşabilirsin diye. Keyfimiz yerinde ama dünden beri koparılan kıyamet de bizim aleyhimize koparılıyor. Herkes böyle yapmalı. Galatasaray-Fenerbahçe maçları en önemli derbidir. İnşallah öyle bir maç olur. Davet gelirse gideriz. Güzel bir maç olacağına inanıyorum. 

SİVASSPOR MAÇINDAKİ HAKEM KARARI GÜNDEMİ DEĞİŞTİRDİ

Dünkü Sivasspor maçında hakemin iptal ettiği gol sonrası büyük tartışma başladı. Fenerbahçe de bugün saat 15:00'te bir açıklama yapacağını duyurmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray fenerbahçe Erden Timur