Erden Timur'dan Mauro Icardi ve Mohamed Salah açıklaması

Galatasaray Transfer
Erden Timur'dan Mauro Icardi ve Mohamed Salah açıklaması

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Fatih Altaylı'nın programına konuk oldu. Timur, Mauro Icardi transferindeki gelişmeler ve 'Mohamed Salah Galatasaray'a gelecek' iddiaları hakkında konuştu.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılıların transfer gündeminden futbol dünyasındaki Suudi Arabistan çılgınlığına kadar pek çok konuya değindi.

Fatih Altaylı'nın programında konuşan Timur, şu açıklamalarda bulundu:

"Suudiler şu anda bütün dünyada transfer piyasasını kilitlediler. Suudi parası ciddi sorun olmaya başladı. Bakın, Avrupa’da da transfer durdu, herkes Suudiler'i bekliyor. FIFA burada bir şey yapmalı yoksa futbol mahvolacak.

SALAH TRANSFERİ...

Mohamed Salah haberleri tamamen palavra. Hiç alakamız olmadı. Adamın geçen yıl Liverpool’daki maaşı 18 milyon Pound ve üç yıllık kontratı var. Buna bonuslar, sponsorluklar dahil değil. Salah konusu yalandan da öte bir şey.

"DZEKO BİZİ İSTİYORDU"

Stat ve forma için, çok çok daha yüksek bir meblağ üzerinden bir anlaşma bitmek üzere. Voleybol, kadın futbol ve tekerlekli sandalye basketbol takımlarının sponsorluğu ise bence iyi. Edin Dzeko, iyi bir oyuncu. Dzeko önce bize geldi. Galatasaray'ı istiyordu ama alamazdık. Çünkü onu almak, Icardi'den vazgeçmek demekti."

"ICARDI TRANSFERİNDE HALA İHTİMAL VAR"

Timur, 'Icardi Suudi Arabistan’a gitti mi?' sorusuna Arjantinli oyuncunun gelme ihtimali olduğunu belirterek, "Hayır. Çok iyi bir teklif yapıldı ama Avrupa’da özellikle de bizde kalmak istiyor. Ama Suudiler şu anda bütün dünyada transfer piyasasını kilitlediler. Bakın, Avrupa’da da herkes bekliyor. Icardi transferinin olma ihtimali hâlâ var. Bir yandan da bu iş için sponsor arıyoruz. FFP elimizi kolumu bağladığı için sponsora ihtiyacımız var” yanıtını verdi.

Kaynak: Haber Global TV

Erden Timur Galatasaray Galatasaray transfer haberleri Mauro Icardi Galatasaray transfer söylentileri