Enes Ünal'dan Premier Lig'de müthiş siftah! 90+2'de takımına puanı getirdi

haberglobal.com.tr
Enes Ünal İngiltere Premier Lig Bournemouth
Enes Ünal'dan Premier Lig'de müthiş siftah! 90+2'de takımına puanı getirdi
FOTOĞRAF: Reuters

İngiltere Premier Lig'in 27. haftasında Bournemouth'un sahasında Sheffield United ile 2-2 berabere kaldığı maçta takımı adında 90+2'de sahneye çıkan Enes Ünal hem ilk golünü attı hem de 1 puanı kurtaran isim oldu.

İngiltere Premier Lig'in 27. haftasında milli futbolcu Enes Ünal'ın formasını giydiği Bournemouth ile Sheffield United karşı karşıya geldi.

Vitality Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Bournemouth 90+2. dakikada Enes Ünal'la bulduğu golle sahadan 2-2'lik skorla ayrıldı.

Bournemouth'un gollerini 74'te Dango Ouattara ve 90+2'de milli futbolcu Enes Ünal kaydetti. Sheffield United'ın sayıları ise 27'de Gustabo Hamer ve 64'te Jack Robinson'dan geldi.

Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Enes Ünal 62. dakikada Justin Kluivert'ın yerine oyuna dahil oldu ve takımının sahadan 1 puanla ayrılmasında büyük rol oynadı.

Son dakikada 1 puanı kurtaran Bournemouth puanını 32 yaparak 13. basamakta yer alırken, zor günler geçiren Sheffield United ise 14 puanla 19. basamakta haftayı tamamladı.

Devre arası transfer döneminde Getafe'den Bournemouth'a kiralık olarak transfer olan Enes Ünal yeni takımındaki ilk golünü de atmış oldu.