Enes Ünal'a ilk 11 yolu göründü

haberglobal.com.tr
Enes Ünal İngiltere Premier Lig
Enes Ünal'a ilk 11 yolu göründü
FOTOĞRAF: Reuters

İngiltere Premier Lig'in 28. haftasında oynanan Sheffield United maçında attığı golle takımının sahadan 1 puanla ayrılmasını sağlayan Enes Ünal'ın önümüzdeki maçta sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor.

Sheffield United karşısında son saniyelerde attığı golle hem Bournemouth'taki ilk golünü atan hem de takımını mağlubiyetten kurtaran Enes Ünal'a ilk 11 yolu göründü.

Bournemouth ligin dibindeki Sheffield United karşısında herkesi şaşırtarak beraberliği son dakikada kurtarabilmişti. O golü de Enes Ünal kaydetmişti.

Bu gol Enes Ünal'ın Premier Lig'deki ve Bournemouth'taki ilk gol olarak tarihe geçti.

İngiliz ekibinin teknik direktörü Antoni Iraola da şu ana kadar ilk 11'de başlatmadığı milli futbolcumuzu Luton Town maçında sahaya sürmeyi planlıyor.

Bournemouth Daily Echo'nun haberine göre Getafe'den kiralanan Ünal'ın takım arkadaşlarının ona şut fırsatı yaratması halinde üretken bir oyuncuya dönüştüğü belirtiliyor.

Gazeteye konuşan Iraola, "Enes Ünal bence çok iyi durumda. Yeni bir lige uyum sağlıyor ve çok uzun bir sakatlığın ardından geldi. Ancak ona şut çekme şansı yaratırsak üretken olabileceğini gösterdi" diyerek ilk 11 mesajı verdi.