Emre Belözoğlu'ndan final değerlendirmesi: "Kupayı hak eden taraf kazandı"

emre belözoğlu Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası futbol
Emre Belözoğlu'ndan final değerlendirmesi: "Kupayı hak eden taraf kazandı"

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye kaybedilen kupa finali sonrası açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, kupayı hak eden tarafın kazandığı belirtti ve görevine devam edeceği mesajını verdi.

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile oynanan final karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Belözoğlu, kupayı hak eden tarafın Fenerbahçe olduğunu belirterek, "30. dakikadan sonra hamle yapmaya çalıştım. Oyun biraz daha bize geldi, pozisyonlara girer gibi olduk, yine Fenerbahçe etkili geldi. Maçın genelini değerlendirmem gerekirse finali hak eden taraf kazandı. Oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, onları tebrik ediyorum. Ellerinden geldiğince, kendi potansiyellerince çok iyi bir sezon geçirdiler. Ligi yeni ilk beşte bitirdik ama ne yazık ki Avrupa kupalarına gidemedik. Avrupa'da son 16'ya kaldık. Bugün de finalde Fenerbahçe'ye kaybettik" değerlendirmesinde bulundu.

"BENİM GÖREVİ BIRAKMAM İÇİN BİR ŞEYİM YOK"

Belözoğlu görevine devam edeceğini belirterek, "Benim görevi bırakmam için bir şeyim yok. Sadece hedeflerim büyüdüğü noktada kararlar alırken hedeflerim doğrultusunda karar almam gerekirse bunu yapmak durumunda kalırsam onu da Göksel Gümüşdağ'la konuşarak yaparım. Onun dışında bir sene daha mukavelem var. Futbolcuyken de kararlarımı alırken Göksel Gümüşdağ'la istişare etmeden almadım.

Onunla konuşmadan karar almam. Benim önümüzdeki seneyle alakalı düşüncem, daha güçlü bir takım kurup, yine hedefe oynayan bir Başakşehir'le yola devam etmek . Ama başkanın başka bir isteği olursa da başımla beraber hiç de sıkıntı olmaz. Karar alırız zaten" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

emre belözoğlu Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe Başakşehir maçı