Emre Belözoğlu'dan Galatasaray itirafı

Galatasaray Fenerbahçe Başakşehir
Emre Belözoğlu'dan Galatasaray itirafı

Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Başakşehir'in genç teknik direktörü Emre Belözoğlu, alt yapısından yetiştiği sarı-kırmızılı takımla ilgili olarak, "Hayat bana büyük cümleler kurmamayı öğretti. Hiçbir zaman 'Galatasaray'ı çalıştırmam' demem" ifadelerini kullandı.

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, 1-0'lık Galatasaray mağlubiyetinin ardından yaptığı değerlendirmede, "50 bin kişi önünde Galatasaray'a karşı oynamak kolay değil. Biz bu kadar bekleyen takım değiliz. Merkez öndeki iki oyuncumuz çok rahat bıraktı. İlk 20 dakika oyun Galatasaray'ın istediği gibi gitti. Sonra pozisyonlar vermedik, pozisyonlar aradık. Avantajlı skoru bulabilirdik. Hamleler yaptık ama oyun geriye gitti. Her oyuncunun istemesi lazım, biz isteyeceğiz. Rakip Galatasaray bile olsa istediğimiz sonuçla ayrılamıyorsak, hepimizin payı var. Tabii ki sorumluluk bende. Savunma takımı değiliz, çocuklar elinden geleni yaptı. Ofansif olarak daha iyi olabilirdik. Yola devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İlk 4 için şanslarının devam ettiğini söyleyen Belözoğlu, "Türkiye Kupası'nı da almak istiyoruz. Bugün bu sezonki 49. maçımızı oynadık, Avrupa kupası oynayan takımlar zorlanıyor. Avrupa'da oynayıp bizden daha kötü durumda olanlar var." dedi.

GALATASARAY'DA TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPAR MI?

42 yaşındaki genç teknik adam, alt yapısından yetiştiği Galatasaray'da ileride teknik direktörlük yapıp yapmayacağının sorulması üzerine, "Ben Fenerbahçeli Emre'yim, Fenerbahçe taraftarı beni çok sahiplendi. Ama hayat bana büyük cümleler kurmamayı öğretti. Hiçbir zaman 'Galatasaray’ı çalıştırmam' demem." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Başakşehir emre belözoğlu Galatasaray