Emre Belözoğlu Ankaragücü'nde 'dalya' diyecek

emre belözoğlu Süper Lig Ankaragücü
Emre Belözoğlu Ankaragücü'nde 'dalya' diyecek
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nü çalıştıran Emre Belözoğlu, takımının bu hafta sonu İstanbulspor ile yapacağı karşılaşmayla birlikte teknik adamlık kariyerinin 100. maçına çıkacak.

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, teknik adamlık kariyerindeki 100. maçına hafta sonu İstanbulspor karşısında çıkacak.

Başarılarla dolu futbolculuk hayatından sonra teknik direktörlüğe başlayan Emre Belözoğlu, kariyerindeki önemli bir kilometre taşını geride bırakacak.

Sarı-lacivertli kulübün başında ilk sınavına Kayserispor karşısında çıkan ve takımına 3 puan kazandıran Emre Belözoğlu, daha önce Fenerbahçe ile Başakşehir'i çalıştırdı.

Fenerbahçe'yle 10, Başakşehir'le 88 maçta takımını yöneten Emre Belözoğlu, teknik direktörlük kariyerinde "dalya" diyeceği karşılaşmasına 22 Ekim Pazar günü İstanbulspor karşısında çıkacak.

FENERBAHÇE'DE 10 MAÇ

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin başında 10 karşılaşmaya çıktı.

Futbol bıraktığı Fenerbahçe'de 2020-2021 sezonunda sportif direktör olan Emre Belözoğlu, Erol Bulut'un takımdan ayrılmasının ardından son 10 haftada sarı-lacivertlilerin başına geçti.

Fenerbahçe'yle 10 maça çıkıp 7 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi alan Belözoğlu, şampiyonluğu 2 puanla kaçırdı ve sezonu 3. sırada tamamladı.

BAŞAKŞEHİR'DE DİKKAT ÇEKTİ

Emre Belözoğlu, Aykut Kocaman'ın istifasından sonra Ekim 2021'de Başakşehir'in başına geçti.
Ligin en alt sıralarından aldığı İstanbul ekibini sezon sonunda 4. yapan Emre Belezoğlu, takımına Avrupa biletini kazandırdı. Geçen sezonu da Başakşehir'le geçiren ve takımını Ziraat

Türkiye Kupası'nda final oynatıp, ligde 5. yapan Belözoğlu, bu sezona ise istediği başlangıcı yapamadı.

İlk 3 maçta da Başakşehir'le puan alamayan Belözoğlu, 4. haftanın sonunda görevini bıraktı ve 8. haftada MKE Ankaragücü'nün başına geçti.

Belözoğlu yönetiminde Başakşehir, toplam 88 maçta 44 galibiyet, 23 beraberlik ve 21 yenilgi aldı.

Kaynak: AA

Süper Lig süper lig haberleri Ankaragücü emre belözoğlu