Arda Güler'in dönüşüyle Real Madrid'e veda etmesi beklenen oyuncu

Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti
Arda Güler'in dönüşüyle Real Madrid'e veda etmesi beklenen oyuncu
FOTOĞRAF: Real Madrid Resmi İnternet Sitesi

Real Madrid'de forma giyeceği gün herkes tarafından sabırsızlıkla beklenen milli futbolcumuz Arda Güler'in takıma katılmasıyla sezon başında takıma dahil olan İspanyol Brahim Diaz'ın takımdan ayrılması bekleniyor.

Arda Güler peş peşe iki sakatlığın ardından iyileşti ve arka arkaya 2 antrenmanı sorunsuz bitirdi.

İmzasından bu yanan 100 günden fazla geçmesine rağmen halen Real Madrid formasını giyemeyen yıldız futbolcunun Sevilla maçı kadrosuna alınıp alınmayacağı cuma günü belli olacak.

Carlo Ancelotti riske girmek istemezse hafta içindeki Braga maçında forma giymesi beklenen Arda Güler'in gelişiyle birlikte Real Madrid'de kadro yapılanmasının da değişmesi bekleniyor.

Geçen yılı Milan'da kiralık geçiren ve çok başarılı olan Brahim Diaz bu yıl takıma döndü. Ancak Arda Güler'in transferiyle birlikte Diaz'ın forma giyemeyeceği konuşuluyordu. Tam da o sırada Arda Güler sakatlandı ve Brahim Diaz için oynama fırsatı oluştu. Ancak bu süre içinde Brahim Diaz yeterince forma şansı bulamadı.

Arda Güler'in dönüşüyle birlikte de Brahim'in zaten sınırlı olan oyun süresinin iyice azalması bekleniyor.

Öte yandan Arda Güler'in takımda en çok iletişim kurduğu oyunculardan biri olan Brahim Diaz oynamak için döndüğü Real'de şans bulamazsa devre arasında takımdan ayrılabilir.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti arda güler haberleri