Elon Musk, Red Bull takımı patronu Christian Horner'a önce meydan okudu, sonra fark etti ki...

Elon Musk Formula 1 Spor haberleri
Elon Musk, Red Bull takımı patronu Christian Horner'a önce meydan okudu, sonra fark etti ki...

Elon Musk, geçtiğimiz hafta düzenlenen Miami Grand Prix'sinde Red Bull padokunu ziyaret etmişti. Ünlü iş adamı, başarılı F1 takımının patronu Christian Horner ve Max Verstappen ile bir araya geldi. Horner, büyük merak konusu olan ziyaret hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçen hafta sonu yapılan Miami Grand Prix'inde boy gösteren isimlerden biri de dünyanın en zengin insanlarından Elon Musk'tı.

Musk, yarışta Red Bull takımını ziyaret etti, takımın patronu Christian Horner'la konuştu.

Horner, Elon Musk'la garajda ne konuştuklarını anlattı.

Tesla'yla elektrikli otomobiller üreten Elon Musk'ın içten yanmalı motorlara sahip F1 araçlarına olan bu ilgisi dikkatlerden kaçmamıştı.

Miami'de F1 padokunu ziyaret ederken Red Bull takımının patronuyla konuşurken görüntülenen Musk'ın Horner'a söyledikleri Financial Times'ta yer aldı.

FT'ye konuşan Horner, "Pekala, Musk'ın bir F1 yarışına gelip içten yanmalı motoru yeniden kucakladığını görmek harikaydı" dedi.

Horner, "Gördüğü teknolojiden çok etkilendiğini düşünüyorum. Açıkçası inanılmaz derecede zeki bir adam, batarya vb. arabanın gücü ve çıkışı hakkında her şeyi bilmek istedi. Sonra elektrikli araçlarından biriyle bize karşı yarışmak istediğini söyleyip meydan okudu. Ancak sonra varolan bataryayla yarışın ancak yarısını yapabileceğini fark etti" diye konuştu.

Sadece Musk da değil, geçen hafta padokta bir başka milyarder olan Amazon patronu Jeff Bezos da vardı. O da McLaren'ı ziyaret etti.

Kaynak: Diğer

Elon Musk Formula 1 Verstappen Red Bull