Elazığspor, TFF 3. Lig şampiyonluğunu kutladı

Anadolu Ajansı
Elazığ TFF futbol Spor haberleri
Elazığspor, TFF 3. Lig şampiyonluğunu kutladı

TFF 3. Lig play-off final karşılaşmasında 52 Orduspor FK'yi 3-0 mağlup ederek TFF 2. Lig'e yükselen Elazığspor, şampiyonluk coşkusunu taraftarıyla kutladı. 

Elazığ Atatürk Stadı'nda bordo-beyazlı taraftarların katılımıyla gerçekleştirilen kutlama programı, folklor ekibinin gösterisiyle başladı.

Yapılan anonslarla tek tek sahaya gelerek taraftarı selamlayan kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular kurulan platformda yerini aldı.

Elazığspor, TFF 3. Lig şampiyonluğunu kutladı - Resim : 1

Bordo-beyazlı bazı futbolcular, aileleriyle birlikte sahaya ellerinde ve omuzlarında taşıdıkları Filistin bayraklarıyla çıktı.

Tüm ekip platformda yer aldıktan sonra şampiyonluk kupasını havaya kaldıran futbolcular, yaşadıkları sevinci taraftarlarla paylaştı.

Bu esnada sahaya giren taraftarlar platformun çevresinde toplanarak, takımlarına tezahüratlarda bulundu, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Elazığspor, TFF 3. Lig şampiyonluğunu kutladı - Resim : 2

Kutlama programında sahne alan Dj Aslan Kar, çalınan şarkılarla taraftarları coşturdu.

Dj Kar'ın İsrail'in saldırılarda bulunduğu Filistin'e destek için "Filistin yalnız değildir" sloganına, taraftarlar her defasında cep telefonlarının flaşlarını açıp kapatarak karşılık verdi.