Edin Dzeko'nun yıldızlaştığı maçta Fenerbahçe farka koştu

Fenerbahçe Pendikspor Süper Lig Edin Dzeko
Edin Dzeko'nun yıldızlaştığı maçta Fenerbahçe farka koştu
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Pendikspor'u Edin Dzeko'nun hat trick yaparak yıldızlaştığı maçta 5-0 mağlup ederek ligde 10'da 10 yaptı.

Süper Lig'in 10. haftasında Pendikspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Pendik Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını sarı-lacivertliler 30'da Erdem Canpolat (k.k) ve 42'de İrfan Can Kahveci'nin attığı gollerle 2-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısında da hız kesmeyen Fenerbahçe, Boşnak golcüsü Edin Dzeko'nun 65, 77 ve 87. dakikalarda kaydettiği gollerle skoru 5-0'a getirdi.

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Ligde 10'da 10 yapan ve kusursuz serisini sürdüren Fenerbahçe puanını 30 yaparak ligde yeniden liderliğe yükselmeyi başardı, Pendikspor ise 7 puanda kalarak ligin 18. basamağında yer aldı.

Fenerbahçe ligin 11. haftasında evinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek, Pendikspor ise deplasmanda İstanbulspor'un konuğu olacak.

19'DA 19 YAPTI

Kanarya, bu sezon çıktığı 19 karşılaşmanın tamamından da sahadan galibiyetle ayrılarak büyük bir başarı yakaladı.

Süper Lig'de 10, UEFA Konferans Ligi'nde ise 6'sı ön elemelerde olmak üzere toplamda 9 karşılaşmaya çıkan İsmail Kartal'ın öğrencileri 19 karşılaşmanın hepsini kazarak kırılması zor bir rekorun da altına imzasını attı.

Kaynak: Haber Global TV