Fenerbahçe'de Fred şoku! Oyuna devam edemedi

Fenerbahçe Pendikspor Süper Lig
Fenerbahçe'de Fred şoku! Oyuna devam edemedi
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Pendikspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de Brezilyalı yıldız Fred geçirdiği sakatlık nedeniyle maçın 9. dakikasında oyundan alındı.

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Pendikspor ile karşı karşıya geldi.

Pendik Stadı'nda oynanan karşılaşmanda sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Fred sakatlık geçirdi.

Sezon başından bu yana gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen ve takımın vazgeçilmez isimlerinden birisi olan 30 yaşındaki oyuncu sakatlık geçirmesinin ardından kendini yere bıraktı ve oyuna devam edemeyeceğini saha kenarına bildirdi.

Karşılaşmanın 9. dakikasında Fred oyundan alınırken, yerine Miha Zajc oyuna girdi.

FENERBAHÇE 100. YILA ÖZEL FORMAYLA SAHADA

Fenerbahçe, Pendikspor müsabakasına Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak tasarlanan formasıyla çıktı.

Sarı-lacivertli takımın 1923 yılında giydiği formadan ilham alındığı belirtilen formanın önünde Atatürk portresi yer aldı. Formanın sırtında ise cumhuriyetin kuruluşunun 6. yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin önünde çekilen tarihi fotoğraf yer aldı.

Sarı-lacivertli futbolcular da "Sonsuza dek Cumhuriyet" yazılı pankartla maç öncesinde ısınmak için sahaya geldi.

Karşılaşma öncesinde Pendik Stadı'ndaki skorboardlarda Cumhuriyet'in 100. yılına özel videolar yayımlanırken, stat hoparlörlerinden de marşlar çalındı.

İki takım futbolcuları ve hakemler, seremoniye çıkarken "Şanlı Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun" pankartını da birlikte taşıdı.

 FUTBOLSEVERLER BALKONDAN İZLEDİ

 Pendikspor-Fenerbahçe müsabakası 1960 seyirci kapasiteli Pendik Stadı'nda oynanırken, futbolseverler stadyumu gören evlerin camları ve balkonlarını doldurdu.

Fenerbahçe taraftarları, bulundukları evlerin balkon ve pencerelerini Türk Bayrakları ve Fenerbahçe bayrağıyla süslerken, takımlarına da balkonlardan destek verdi.

Özellikle sarı-lacivertli renklere gönül verenlerin yer aldığı balkon ve pencereler, renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Kaynak: Haber Global TV