Edin Dzeko: "Fred büyük bir oyuncu, onu çok özledik"

Fenerbahçe Edin Dzeko Süper Lig
Edin Dzeko: "Fred büyük bir oyuncu, onu çok özledik"
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe'de Sivasspor karşısında alınan 4-1'lik galibiyetin ardından Edin Dzeko ve sakatlığını atlatarak formasına kavuşan Fred karşılaşmayı değerlendirdi.

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 4-1 yendiği karşılaşmanın ardından Sarı-lacivertli futbolculardan Fred ve Edin Dzeko maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

Sakatlığının ardından formasına yeniden kavuşan Fred, "Galibiyet için çok mutluyum iyi oynadığımızı düşünüyorum takım harika bir oyun sergiledi. Aynı zamanda geri döndüğüm için de çok mutluyum. Uzun bir süre uzak kalmıştım sahalardan, benim için zorlu bir süreçti. Sağlık ekibi ile birlikte çok çalıştık. Onlara teşekkür ederim.

"GERİ DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM"

Galibiyet için çok mutluyum. İyi oynadık. Geri döndüğüm için de mutluyum. Uzun süre sahalardan uzak kaldım. Zorlu bir süreçti. Sağlık ekibiyle birlikte çok çalıştık. Geri döndüğüm için, galip geldiğimiz için çok mutluyum.

Edin Dzeko çok katkı sağlıyor. Çok kaliteli biri ve liderimiz. Hepimizi destekliyoruz. Hep birlikte çalışmaya edeceğiz. Ona daha fazla pas vermek ve Dzeko'yu gol kralı yapmak en büyük hedefim" ifadelerini kullandı.

"FRED'İ ÇOK ÖZLEDİK"

Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Edin Dzeko ise Fred'in varlığının takımın oyununu çok etkilediğini belirterek şu açıklamalarda bulundu:

"Sahada olduğu zaman onun orada olduğunu hissediyorsunuz, Fred büyük bir oyuncu. Fred'i çok özledik. Fiziksel olarak daha da üzerine koyacaktır. Kolay değil. 1 ay boyunca sakat olmak kolay değil. Fred'in bugün oyunu, daha altını ve süre olarak daha azını bekliyordum.
Galip gelmek çok önemliydi.

Önümüzde birkaç gün dinlenme fırsatı olacak. Beşiktaş maçı, büyük bir maç. İyi oyuncuları var. O maça kadar olan süreyi iyi değerlendireceğiz ve o maça da en iyi şekilde hazırlanacağız."

Kaynak: Haber Global TV