Edin Dzeko: Fenerbahçe Türkiye'nin Real Madrid'i

Fenerbahçe Edin Dzeko Real Madrid
Edin Dzeko: Fenerbahçe Türkiye'nin Real Madrid'i
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Edin Dzeko, verdiği röportajda yaşın sadece bir sayıdan ibaret olduğunu söylerken, Fenerbahçe'yi İspanyol devi Real Madrid'e benzetti.

Fenerbahçe'nin Inter'den kadrosuna kattığı golcü oyuncusu Edin Dzeko, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Prime Video'ya konuşan Boşnak golcü, Fenerbahçe'nin 'Türkiye'nin Real Madrid'i' olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Inter'de kalmak istiyordum çünkü orada çok mutluydum. Kulübün benimle ilgili ayrılık kararı almasını Lukaku'ya daha fazla güven vermek için aldığını düşünüyorum. Kadroda benim gibi önemli bir futbolcunun olması Lukaku'yu rahatsız edebilirdi. Bu yüzden Romelu'nun Inter'de kalmamasına çok şaşırdım.

"INTER'DE UMDUĞUMUZ GİBİ BİTMEDİ"

Inter'de iki harika yıl geçirdim ancak ne yazık ki umduğumuz gibi bitmedi. Şampiyonlar Ligi finalinde City'ye karşı biraz şanssızdık çünkü elimize fırsatlar geçmişti. Gol atamazsanız maçı kazanamıyorsunuz.

"HER ŞEYİMİZİ VERDİK"

Geçtiğimiz yıl teknik direktörümüz Simone Inzaghi stresli bir yıl geçirdi çünkü ligdeki sonuçlar bizim seviyemizde değildi. Şampiyonlar Ligi'nde bizim gibi oynarsanız çok fazla enerji sarf edersiniz. Avrupa maçlarında her şeyimizi verdik ve Serie A'da daha azının yeteceğini düşündük ama olmadı."

"YAŞ SADECE SAYIDAN İBARET"

37 yaşındaki tecrübeli oyuncu, futbolda yaşın sadece bir sayıdan ibaret olduğunu vurgulayarak, "Benim için yaş sadece sayılardan ibarettir. Eğer zihinsel olarak doğru düşünüyorsanız fiziksel olarak da hazır oluyorsunuz çünkü ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

"FENERBAHÇE'DE ÇOK MUTLUYUM"

Fenerbahçe'yi tercih ettiğim için çok mutluyum. Geçirdiğim 2 ayda inanılmaz iyi hissediyorum. Fenerbahçe, Türkiye'nin Real Madrid'i.

Hangi takımda oynamak isterim? Benim için biraz geç sorulmuş bir soru ama Real Madrid diyebilirim. Orada oynama şansı bulan herkesi çok şanslı görüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe haberleri Edin Dzeko