İsmail Kartal'ın Nordsjaelland maçı planı belli oldu

Fenerbahçe Konferans Ligi Süper Lig
İsmail Kartal'ın Nordsjaelland maçı planı belli oldu
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın UEFA Konferans Ligi'nde Nordsjaelland ile yapacakları karşılaşmada bazı oyuncularını dinlendirmeyi düşündüğü ve forma şansı bulamayan isimleri sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi.

HABER GLOBAL - SERCAN HAMZAOĞLU

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, perşembe günü sahasında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı konuk edecek.

Teknik direktör İsmail Kartal, yoğun fikstürde hem oyuncularını dinlendirmek hem de rotasyondaki isimlerden faydalanmak istiyor.

Deneyimli çalıştırıcının sakatlıktan yeni dönen Ferdi Kadıoğlu'nu riske etmemek için dinlendirmeyi düşündüğü ve Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde'ye 'hazır ol' talimatı verdiği öğrenildi.

İsmail Kartal'ın Mert Hakan Yandaş'ı da ilk 11'de düşündüğü ve forma şansı verebileceği bilgisi edinildi.

Süper Lig'de oynanan Antalyaspor maçının son anlarında oyuna dahil olan ve gösterdiği performansla taraftarları heyecanlandıran Ryan Kent'in de ilk 11'e yakın olan isimlerden birisi olduğu da gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe-Nordsjaelland karşılaşması 21 Eylül Perşembe günü saat 19.45'te oynanacak.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe haberleri İsmail Kartal Fenerbahçe Nordsjaelland maçı Mert Hakan Yandaş Ryan Kent Jayden Oosterwolde