VakıfBank ve Eczacıbaşı Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı

Vakıfbank Voleybol
VakıfBank ve Eczacıbaşı Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı
FOTOĞRAF: AA

CEV Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimiz VakıfBank ve Eczacıbaşı gruplarındaki ilk maçında rakiplerini devirerek turnuvaya galibiyetle başladılar.

2024 CEV Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Eczacıbaşı ve VakıfBank bugün turnuvadaki ilk maçlarına çıktı.

Eczacıbaşı, B Grubu'ndaki ilk müsabakasında Macaristan temsilcisi Vasas Obuda Budapeşte'yi sahasında konuk etti.

Burhan Felek Salonu'nda oynanan karşılaşmada turuncu-beyazlılar, rakibini 27-25, 25-21, ve 25-17'lik set skorlarıyla 3-0 yenerek turnuvaya galibiyetle başlayan taraf oldu.

Eczacıbaşı'nda Tijana Boskovic 23 sayılık performansıyla maçın en skorer ismi oldu ve galibiyette önemli rol oynadı. Macar temsilcisinde ise Taylor Denise Bannister'ın 12 sayısı yenilgiyi önlemek için yeterli olmadı.

VAKIFBANK SET VERMEDEN KAZANDI

A Grubu'nda mücadele eden bir diğer temsilcimiz VakıfBank ise Fransız temsilcisi Volley Mulhouse Alsace ile karşı karşıya geldi.

VakıfBank Spor Sarayı'nda oynanan mücadelede sarı-siyahlılar, rakibini 25-22, 25-13 ve 29-27'lik setlerin sonucunda 3-0 yenerek ilk maçında kazandı.

VakıfBank'ta Alexandra Annelise Frantti 13 sayı, Jordan Thompson 10 sayı ve Gabi Guimaraes 10 sayılık performanslarıyla galibiyeti getiren isimler oldu. Fransız ekibinde ise Annayka Legros 11 sayı kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV