Düz koşulara başlayan Arda Güler beklenenden de erken dönebilir

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Düz koşulara başlayan Arda Güler beklenenden de erken dönebilir

Şampiyonlar Ligi'nde Napoli'yi deplasmanda mağlup eden Real Madrid, 1 günlük iznin ardından Osasuna maçı hazırlıklarına başladı.

İspanyol ekibi cumartesi günü Osasuna ile Santiago Bernabeu'da oynayacağı maça normal antrenmanla başladı. Topla yapılan antrenmanla devam etkinlikte egzersiz ve fiziksel çalışma da yapıldı.

Sakat oyunculardan David Alaba kısmen idmanda yer aldı ve Osasuna maçında kadroya alınabileceği konuşuluyor.

ARDA GÜLER'DEN GÜZEL HABER

Arda Güler ise spor salonunda çalıştıktan sonra sahaya çıktı ve tek başına düz koşu yaptı. Milli futbolcu menisküsündeki problemle ilgili ameliyattan sonra iyileşmiş ancak bu kez de sağ bacağındaki rektus femoris kasında yırtık oluşmuştu.

Arda Güler'in koşu yapması dönüşünün beklenenden de önce olabileceği şeklinde yorumlandı. Eğer Arda'nın sakatlığındaki gelişim beklendiği gibi giderse bu ayın sonunda takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Düz koşulara başlayan Arda Güler beklenenden de erken dönebilir - Resim : 1

VINICIUS MAHKEMEDE İFADE VERDİ

Öte yandan Valencia maçında ırkçı hakaretlerin hedefi olduğu için davası olan Vinicius önce mahkemede ifade verip sonrasında antrenmana katıldı.

TAKIMDA TEK STOPER KALDI

Bu arada Nacho'nun Girona maçında kırmızı kart görmesi, Alaba'nın sakatlığının sürmesi nedeniyle Real Madrid'de şu anda oynayabilecek durumda tek stoper var o da Rüdiger. Eğer Alaba maça yetişemezse alt takımdan bir oyuncunun Osasuna maçında defansta görev yapması bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Real Madrid futbol La Liga