Barcelona'ya bir Arda Güler şoku daha: "En büyük hayalim Real Madrid formasıyla oynamak!"

Real Madrid Arda Güler FC Barcelona
Barcelona'ya bir Arda Güler şoku daha: "En büyük hayalim Real Madrid formasıyla oynamak!"
FOTOĞRAF: AA

Barcelona, ciddi şekilde ilgilendiği ve kadrosuna katmak istediği Oscar Gloukh'tan "En büyük hayalim Real Madrid formasıyla oynamak!" cevabını aldı. Gloukh'un bu gerekçesi Arda Güler'in yaz transfer döneminde Katalan ekibine verdiği yanıtı hatırlattı.

Salzburg'un İsrailli yıldızı da Arda Güler'in yolundan giderek Barcelona'nın transfer teklifine rağmen Real Madrid'de oynamak istediğini açıkladı.

Maccabi Tel Aviv formasını giyerken Barcelona'nın dikkatini çeken ancak Katalan kulübünün transfer kaosuna denk gelen İsrailli yıldızı Oscar Gloukh, Salzburg'a transfer olmuştu.

Ancak Barcelona'nın bu oyuncuya olan ilgisi bitmedi. 19 yaşındaki oyuncuya Maccabi'de parladığında Barcelona yakın takibe başlamıştı. Ancak bir nedenle transfer gerçekleşmedi ve 6 milyon pound karşılığında Gloukh, Avusturya ekibi Salzburg'un yolunu tuttu.

İsrailli oyuncu 10 aylık Salzburg kariyerinde takımın kilit oyuncusuna dönüştü. Toplam 10 gol katkısı yapan futbolcuyu en son UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'yla oynadıkları maçta attığı golle hatırlıyoruz.

Forbes Israil'e konuşan Gloukh, Barcelona'nın kendisine olan ilgisini doğrularken transferin Barça'nın gecikmesi nedeniyle gerçekleşmediğini söyledi. Gloukh, Barcelona'nın ilgisinin halen devam ettiğini ancak gelecekteki hedefinin Real Madrid'de oynamak olduğunu ifade etti.

"Kendimi bildiğimden beri Real Madrid taraftarıyım. En büyük hayalim Bernabeu'da Real formasıyla oynamak. Bu benim için zirve olur" diyen Gloukh'un bu açıklamaları Arda Güler'i hatırlattı.

Barcelona tam Arda Güler'i transfer etmek üzereyken Real Madrid araya girmiş ve Arda Güler hiç düşünmeden FC Barcelona'yı reddedip Real Madrid'i tercih etmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti arda güler haberleri