Dursun Özbek'ten Volkan Demirel'e teklif

Galatasaray Dursun Özbek Deprem Yardımı Stuttgart
Dursun Özbek'ten Volkan Demirel'e teklif

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da başkan Dursun Özbek düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, depremzedelere yardım için Bundesliga ekibiyle hazırlık maçı yapacaklarını söylerken, Volkan Demirel'e yaptığı tekliften de bahsetti.

Galatasaray ile merkezi Almanya'da bulunan uluslararası yardım kuruluş Stelp
arasında depremzedeler için yardım anlaşması yapıldı.

Nef Stadı'nda gerçekleştirilen imza törenine Dursun Özbek, Stelp Yönetim
Kurulu Başkanı Serkan Eren'in yanı sıra Galatasaraylı yöneticiler de katıldı.
Yapılan anlaşmayla Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen
depremlerden etkilenen vatandaşlar için ilk etapta 1 milyon Euro
destek sağlanması öngörülüyor.

74 yaşındaki yönetici, Galatasaray'ın deprem bölgesinde çalışmalarına devam edeceğini belirterek, "Galatasaray Kulübü, bölgedeki yaraların tamamı sarılana dek faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek. Bu felaketi unutmayalım, unutturmayalım. Zaman içinde acıların derinliği kayboluyor, acılar unutuluyor.

Almanya'daki vatandaşlarımızın, yardımseverlerin topladığı paraların Galatasaray Kulübü vasıtasıyla bölgeye destek için kullanılması amacıyla bir protokol imzalayacağız. Stuttgart ile bir maç yapacağız. Takımı oraya götüreceğim. Hasılatı yine deprem bölgesindeki projelere harcanacak" ifadelerini kullandı.

"ICARDI'YI SONRA KONUŞALIM"

Dursun Özbek, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin takımdaki geleceğiyle ilgili soruya, "Evet Icardi önemli bir oyuncumuz. Icardi ile ilgili görüşlerimi başka bir toplantıda açıklarım. Bugünkü toplantının konusu, deprem felaketine uğramış bölgenin yaralarının sarılması." yanıtını verdi.

"VOLKAN DEMİREL'E TEKLİF ETTİM"

Sarı-kırmızılıların fikstürdeki son maçının Atakaş Hatayspor ile deplasmanda olmasının hatırlatılıp, depremzedelere destek amacıyla bu maçı oynama planlarının olup olmadığına yönelik soruya ise, "Bölgeyle devamlı irtibat halindeyiz. Şehrin planlamasıyla ilgili çalışmalarımız olacak. Federasyona gittiğimde Volkan Demirel'i gördüm. Ona aynı şeyi teklif ettim. 'Biz gelip orada oynayalım.' dedim.

Bütün sporcularının gittiğini söyledi. Ona 'Sporcu olması önemli değil, birini bul Hatayspor forması giydir. Orada bir gösteri, dostluk maçı gibi oynayalım.' dedim. Hatayspor Kulübü Başkanı da oradaydı. Onlar da sıcak bakıyorlar. Bunu geliştiriyoruz. Bölge insanının moralini yükseltmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Diğer

Dursun Özbek Volkan Demirel Galatasaray deprem