Dursun Özbek'ten Kopenhag kalecisi Kamil Grabara hakkında açıklama

Galatasaray Dursun Özbek
Dursun Özbek'ten Kopenhag kalecisi Kamil Grabara hakkında açıklama

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Kopenhag kalecisi Kamil Grabara hakkında başvuru olacak mı?" sorusuna, "Şu an bu konuyu yönetim kuruluyla tartışıyoruz. Sonucu öğrenirsiniz" yanıtını verdi.

Galatasaray ile Bilyoner arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Başkan Dursun Özbek, anlaşma sonrası soruları yanıtladı. Özbek, Kopenhag kalecisi Kamil Grabara'nın çirkin paylaşımı hakkında başvuru olup olmayacağına ilişkin soruya, "Şu an bu konuyu yönetim kuruluyla tartışıyoruz. Sonucu öğrenirsiniz" yanıtını verdi.

"ÖNÜMÜZDEKİ SEZON FORMA TEDARİKÇİSİ DEĞİŞECEK"

Forma tedarikçisinin değişeceği ile ilgili soruya ise Özbek, "Bu sezon Nike ile devam edeceğiz sonraki sezonunda tedarikçimiz değişecek. Konu hakkında yakın zamanda açıklama yapacağız" yanıtını verdi.

Özbek, Kopenhag karşılaşmasıyla ilgili şunları söyledi:

"5 dakika daha olsa, Kopenhag'ı yenerdik. Şampiyonlar Ligi, Galatasaray'a çok yakışıyor. Bu takımın bu arenada olması harika, taraftarların bu keyfi yaşamasını istiyoruz. Heyecanımızı yenmemiz lazım. Taraftarımız bizim dava arkadaşlarımız. Başarılı olmak istiyorsak bizi temsil eden oyuncularımızı maç bitene kadar desteklemek gerekiyor."

MONTELLA YORUMU

Özbek, A Milli Takım'da teknik direktörlük görevine getirilen Montella hakkında da konuştu:

"Milli Takım'da Vincenzo Montella geldi. Konu TFF'nin inisiyatifinde. Milli Takım'ın başarısı için gerekeni yapacakları konusunda şüphemiz yok. Yaptıkları seçimin en iyisi olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olsun. İnşallah kupalara katılırız, başarılar yakalarız."

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Dursun Özbek Kamil Grabara