Arda Güler'den Real Madrid taraftarını bayram ettiren haber

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Arda Güler'den Real Madrid taraftarını bayram ettiren haber
Fotoğraf: AA

Takımla çalışmalara başlaması beklenen Arda Güler, öncesinde dizinin durumunu kontrol etmek amacıyla bir dizi test, tıbbi muayene ve takipten geçirildi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi'nde Union Berlin'le oynanan maç öncesi düzenlenen basın toplantısında Arda Güler'in pazartesi takımla çalışmaya başlayacağını müjdelemişti.

Dün Real Madrid kulübü, Arda'yı tıbbi testlerden geçirerek antrenmana çıkmasına engel bir şey olup olmadığını kontrol etti.

Yapılan testler, muayene ve takibin ardından sonuçların mükemmel çıktığı ve her şeyin iyi durumda olduğunu belirten Real Madrid Sağlık Ekibi, Arda'nın takımla birlikte antrenmanlara çıkmasına izin verdi.

Ameliyatının ardından tek başına salondan çalışmalarını sürdüren Arda Güler böylece yeniden takımla birlikte antrenman yapabilecek.

Kulübe ilk geldiğinde antrenmanlardaki performansıyla herkesi heyecanlandıran Milli futbolcunun dönüş yapacağı haberi Real Madrid taraftarında da büyük heyecan yarattı.

Artık gözler, Arda Güler'in üzerinde olacak.

ARDA GÜLER'İN OYNAMASI BEKLENEN MAÇ

Öte yandan Vinicius Jr.'ın da durumunun iyi olduğu, Atletico Madrid maçında oynatılmasa bile 27 Eylül'de Las Palmas'la yapılacak müsabakada oynayabilecek. Ancelotti'nin bu maçta Arda Güler'e de şans vermesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Real Madrid La Liga futbol