Dünyaca ünlü menajer Fenerbahçe ile görüşecek

Fenerbahçe transfer haberleri futbol
Dünyaca ünlü menajer Fenerbahçe ile görüşecek

Türkiye Kupası'nda finale yükselen ve ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun kadro planlamasına da başladı. Sarı-lacivertliler, ünlü menajerlik firmasının sahibi Federico Pastorello ile görüşecek.

Fenerbahçe bir yandan ligde ve kupada şampiyonluk mücadelesi verirken diğer yandan da önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor.

Sercan Hamzaoğlu'nun özel haberine göre; dünyaca ünlü menajerlik firması P&P Sport Management'in sahibi Federico Pastorello, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geliyor. Pastorello 29 Mayıs Pazartesi günü Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmek için kulüpten randevu talebinde bulundu.

Ünlü menajerin, Fenerbahçe'yle transfer için fikir alışverişinde bulunması ve menajerliğini yaptığı oyuncuları önermesi bekleniyor.

PEK ÇOK YILDIZLA ÇALIŞIYOR

P&P Sport Management'in menajerliğini yaptığı pek çok ünlü yıldız bulunuyor. Bu isimler arasında Inter'den De Vrij, Napoli'nin kalecisi Meret, Everton'dan Demarai Gray, Benfica'dan Joao Mario, Juventus'tan Arthur Melo, Udinese'den Roberto Pereyra gibi futbolcular bulunuyor.

Devre arasında Beşiktaş'a gelen ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Omar Colley de bu firmayla çalışan futbolcular arasında yer alıyor. Pastorello, ayrıca siyah-beyazlı kulüple de bir görüşme yapacak.

Pastorello, Belçika’da Standard Liege forması giyen Türk asıllı 18 yaşında genç hücumcu orta saha Cihan Çanak’ın da temsilciliğini yapıyor.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer gündemi Süper Lig transfer