Dorukhan Toköz, Trabzonspor'la anlaştı

Trabzonspor Beşiktaş
Dorukhan Toköz, Trabzonspor'la anlaştı

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren ve serbest futbolcu statüsünde bulunan milli orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz'le anlaşmaya vardı.

Transfer süreci yılan hikayesine dönen Dorukhan Toköz'ün yeni adresi belli oldu.

Beşiktaş'la sözleşme uzatma sürecinde mali sıkıntıları aşamayan ve ayrılık kararı alan, sonrasında ise hedefinin Avrupa'da oynamak olduğunu dile getirerek Süper Lig'e kapıları kapatan Dorukhan Toköz, Trabzonspor'la anlaşmaya vardı.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Beşiktaş'tan eski öğrencisi olan Dorukhan Toköz'ü çok istediği ve telefonla arayarak ikna ettiği öğrenildi.

Karadeniz ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanan 25 yaşındaki futbolcu, bordo-mavili ekipten yıllık 10 milyon TL civarında bir garanti ücret kazanacak.

Resmi açıklamanın gün içinde yapılması bekleniyor.

DORUKHAN'IN BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Futbola Eskişehirspor alt yapısında başlayan Dorukhan Toköz, 2018/19 sezonunun başında yetiştirme bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Siyah-beyazlı formayla 3 sezonda 71 maça çıkan Dorukhan, 3 gol atıp 6 da asist kaydetti.

Beşiktaş'taki performansıyla A Milli Takım'a yükselen Dorukhan, milli formayı şimdiye dek 10 kez terletti ve 1 de gol attı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Dorukhan Toköz Trabzonspor Beşiktaş transfer haberleri Trabzonspor transfer haberleri Dorukhan Toköz Trabzonspor