Dev maç öncesinde Fenerbahçe'ye sakat oyuncularından kötü haber

Fenerbahçe Süper Lig Trabzonspor İsmail Kartal
Dev maç öncesinde Fenerbahçe'ye sakat oyuncularından kötü haber
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 11. haftasında kendi evinde Trabzonspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'ye Pendikspor maçında sakatlık geçiren Fred ve Becao'dan kötü haber geldi.

Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde çıktığı tüm resmi karşılaşmalardan galibiyetle ayrılarak 19'da 19 yapan ve rekor bir başlangıca imza atan Fenerbahçe, muhteşem serisini sürdürmek istiyor.

Sarı-lacivertliler, ligin 11. haftasında oynanacak zorlu mücadelede Trabzonspor'u sahasında konuk edecek.

Fenerbahçe'de yıldız oyunculardan peş peşe gelen sakatlık haberleri teknik direktör İsmail Kartal'ı düşündürüyor.

Kanarya, deplasmanda karşılaştığı Pendikspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederken, Fred ve Rodrigo Becao'dan gelen sakatlık haberleriyle adeta sarsılmıştı.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Trabzonspor karşılaşmasına yıldız isimlerinden yoksun çıkacak.

Fred ve Rodrigo Becao'nun bordo-mavili ekibe karşı forma giyemeyecekleri bildirildi.

SAVUNMA HATTINDA SAKATLIK KRİZİ

Savunmada gösterdiği performansla dikkat çeken Fenerbahçe'nin dev maç öncesinde defans hattındaki oyuncuların sakatlıkları sebebiyle çok sayıda eksiği bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerin stoper rotasyonunda yer alan Luan Peres, Serdar Aziz, Samet Akaydın, Alexander Djiku ve Rodrigo Becao'nun sakatlıkları bulunuyor.

Luan Peres, Serdar Aziz ve Rodrigo Becao'nun Trabzonspor karşılamasında forma giymesi beklenmezken, Djiku ve Samet Akaydın'ın durumları ise henüz net değil.

Manchester United'dan transfer edilen Fred geride kalan süreçte 14 karşılaşmada sahaya çıkarken 5 asistlik performans sergiledi ve takımın vazgeçilmez isimlerinden birisi haline geldi.

Rodrigo Becao ise sarı-lacivertli formayla 13 maçta forma şansı bulurken 1 kez gol sevinci yaşadı.

Kaynak: Haber Global TV