Depremde enkaz altında kalan Christian Atsu'yla ilgili yeni açıklama: Odasını tespit ettik

Kahramanmaraş Depremi
Depremde enkaz altında kalan Christian Atsu'yla ilgili yeni açıklama: Odasını tespit ettik

Hatay'da deprem sırasında enkaz altında kalan Christian Atsu'nun menajeri açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş depremi sonrası, Hatayspor’un 31 yaşındaki Ganalı futbolcusu Christian Atsu ile ilgili bekleyiş sürerken oyuncunun menajeri Nana Sechere, çalışmalarla ilgili son durumu aktardı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’da yıkılan ve çok sayıda vatandaşın enkaz altında kaldığı Rönesans Rezidans’da çalışmalar devam ederken Hatayspor’un 31 yaşındaki Ganalı futbolcusu Christian Atsu’dan hala haber alınabilmiş değil. Enkaz alanında yürütülen çalışmaları, Atsu’nun Gana’dan gelen yakınları ile birlikte menajeri de yakından takip ediyor.

"ODASINI TESPİT ETTİK"

Christian Atsu’nun menajeri Nana Sechere yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Deprem olalı 9 gün oldu ve Christian’ı hala bulamadık. Odasını tespit ettik, iki çift ayakkabısını bulduk. Ancak Christian yok. Alanda daha fazla yardıma ve tercümana ihtiyacımız var. İşler inanılmaz derecede yavaş ilerliyor. Ekiplere sağlanan kaynakların yetersizliği nedeniyle hayatlar kaybediliyor. Ne yazık ki Hatayspor kulübü, Christian’ı ararken bizimle aynı tarafta değil.”

Hatayspor’un bölgeye hakimiyeti, son derece yardımcı olacaktır. Lütfü Savaş’tan öncelikli olarak kurtarma çalışmalarının hızlandırılması için ek kaynaklar sağlamasını rica ediyoruz.” (NTV Spor)

Kaynak: Haber Global TV

Christian Atsu Hatay