Demba Ba'dan ayrılık sonrası ilk açıklama

Demba Ba'dan ayrılık sonrası ilk açıklama

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'in yollarını ayırdığı açıkladığı Senegalli santrfor Demba Ba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "

Başakşehir Demba Ba ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Formamız altında 2019 yılından bu yana başarıyla oynayan ve gösterdiği performansla şampiyonluğumuzda önemli pay sahibi olan Demba Ba'nın sözleşmesi karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Şampiyon ailemizin unutulmaz parçalarından biri olan, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golümüzü atarak tarihe geçen Demba Ba'ya bugüne kadar vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" denildi.

Demba Ba da kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı.

"Ortak bir karar ile Başakşehir ve ben yollarımızı ayırmaya karar verdik. Son birkaç gün içinde konuşulanların çoğu, beklenen fesih nedeni değildir. Bu son seneler için teşekkürler. Arkadaşlar sizlere gelecekte başarılar dilerim."

Dün ve bugün medyada çıkan haberlerde, Senegalli oyuncunun sözleşmesinin 'oruç tutması yüzünden' feshedildiği iddia edilmişti.

Başakşehir'e 3 sezon önce devre arasında Shanghai Shenhua'dan bedelsiz olarak transfer olan Demba Ba, turuncu-lacivertli forma altında 83 maçta 26 gol - 10 asist'lik performans sergiledi.

Demba Ba'dan ayrılık sonrası ilk açıklama - Resim : 1

Demba Ba Başakşehir demba banın sözleşmesi neden feshedildi Demba Ba Başakşehir'den neden ayrıldı?