'Dani Alves'in cinsel saldırısı'yla ilgili şok eden detaylar açıklandı

İspanya
'Dani Alves'in cinsel saldırısı'yla ilgili şok eden detaylar açıklandı

İspanya'da yayınlanan El Periodico gazetesi tutuklanan Brezilyalı oyuncu Dani Alves'in kendisine tecavüz ettiğini iddia eden kadının ifadesini yayınladı.

HABER GLOBAL - Mossos d'Esquadra, eski Barcelonalı oyunu Dani Alves'i tecavüz iddiasıyla dün gözaltına almış sonrasında da tutuklamıştı.

Olayla ilgili detaylar ortaya çıktı.

El Periodico gazetesinde yer alan habere göre Barcelona'da bir kadın dün polisie giderek Dani Alves'in kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.

Bunun üzerine Mossos d'Esquadra'ya bağlı polisler kadının ifadesini aldı.

El Periodico bu ifadeyi yayınladı.

Buna göre 30 Aralık gecesi mağdur kadın arkadaşlarıyla gece kulübüne gitti. Meksikalı oldukları belirtilen bir grup kadınları VIP alanına davet etti. Kadınlar ilk başta bu teklifi reddetti. Ancak ısrar üzerine VIP alanına geçtiler.

VIP masadakilerden biri Dani Alves'ti. Dani Alves kadınlardan birini taciz etmeye başladı. Kadının anlattığına göre 'kadının elini kendi cinsel organına götürdü', kadın direndi ve reddetti ancak Dani Alves'in tacizi devam etti.

Bunun üzerine iddiaya göre Dani Alves kadını tuvalete gitmeye zorladı. Orada kapıyı kilitleyerek kadına zorla sahip olmaya çalıştı. Kadın reddedince onu yere fırlattı. Daha sonra oral sekse zorladı, şiddet uyguladı ve sonunda da tecavüz etti.

Hospital Clinic de Barcelona'ya kaldırılan kadından biyolojik örnekler alındı. Mağdur kadın saldırıdan iki gün sonra da olayı polise bildirdi. Sağlık raporunu ve üzerindeki kıyafetleri teslim etti. Bunun üzerine soruşturmayı Cinsel Saldırılar Merkez Birimi (UCAS) devraldı.

Öte yandan tutuklanan Dani Alves ise tecavüz iddiasını reddetti.

 

Kaynak: Haber Global TV

Dani Alves kadına şiddet cinsel saldırı