Crystal Palace Arsenal S Sport canlı maç izle

Arsenal İngiltere Premier Lig
Crystal Palace Arsenal S Sport canlı maç izle

Crystal Palace ile Arsenal, İngiltere Premier Lig'in 31. haftasında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Crystal Palace Arsenal maçı canlı izle.

İngiltere Premier Lig'in 31. haftasında Crystal Palace evinde Arsenal'i ağırlıyor.

Müsabaka saat 22:00'da başladı ve mücadele S Sport'tan ve S Sport Plus'tan canlı olarak izlenebiliyor.

Crystal Palace Arsenal maçını şifresiz izlemek isteyenlerin S Sport Plus abonesi olması ya da çeşitli platformların S Sport içeren paketlerine sahip olması gerekiyor.

İki takım arasında oynanan son 5 maçın 4'ü berabere tamamlandı. Son maçın skoru 2-2'yid.

Crystal Palace son maçında Everton'ı 4-0, Arsenal ise Aston Villa'yı 1-0 mağlup etmişti.

Arsenal'in favori gösterildiği maç öncesi evsahibi ekibin 34, deplasman ekibinin ise 54 puanı bulunuyor.

CRYSTAL PALACE ARSENAL MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

Crystal Palace'a konuk olduğu son 16 lig maçının sadece birini kaybeden Arsenal (8G 7B), bu yenilgiyi Nisan 2017'de oynanan bir pazartesi karşılaşmasında aldı (0-3).

Pazartesi oynadığı son 15 Premier Lig maçının sadece birini kazanan Crystal Palace (6B 8M), tek galibiyetini Şubat 2021'de Brighton'ı 2-1 yenerek aldı.

Premier Lig'de oynadığı son 17 Londra derbisinin sadece birini kazanan Crystal Palace (8B 8M), tek galibiyetini bu sezon Tottenham'ı yenerek aldı (3-0).

Deplasmanda çıktığı son beş Premier Lig maçında puan kaybetmeyen Arsenal, dış sahada daha uzun bir galibiyet serisini en son Mart-Eylül 2013 arasında yakaladı (8G).

Michael Olise (8 asist), Wilfried Zaha'dan (2016/17'de 9) bu yana Crystal Palace formasıyla bir sezonda en fazla resmi maç asisti yapan oyuncu konumunda.

 

Kaynak: Haber Global TV

canlı maç izle canlı izle S Sport izle Crystal Palace Arsenal maçı canlı izle justin tv izle selçuk sports hd izle premier lig şifresiz izle