CANLI İZLE Başakşehir Yeni Malatyaspor canlı maç izle Bein Sports 2 HD şifresiz

Başakşehir
CANLI İZLE Başakşehir Yeni Malatyaspor canlı maç izle Bein Sports 2 HD şifresiz

Başakşehir ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 31. haftasında karşı karşıya geliyor. Maç saat kaçta, hangi kanalda? Saat 20:30'da başlayan Başakşehir Yeni Malatyaspor müsabakası Bein Sports 2 kanalından canlı yayınlanıyor. Başakşehir Yeni Malatyaspor maçı canlı yayın izle bilgileri haberimizde.

Süper Lig'de 31. haftada Başakşehir evinde Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Zorlu maçın canlı yayın bilgileri haberimizin devamında.

Başakşehir ve Yeni Malatyaspor Süper Lig'de karşılaşırken müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı izlenebiliyor. Maçı şifresiz izlemek için Digitürk Spor Paketi üyesi lomak gerekiyor. Canlı maç izlemek isteyenler Google'da Başakşehir Yeni Malatyaspor maçı şifresiz izle araması yaparken Bein Sports 2 kanalını şifresiz izlemek için nasıl abone olunacağını da araştırıyor. Başakşehir Yeni Malatyaspor maçı saat 20:30'dan itibaren canlı izleme linki üzerinden abone olunması koşuluyla izlenebiliyor.

Başakşehir Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilir?

Başakşehir Yeni Malatyaspor arasında oynanan müsabaka saat 20:30'da başlarken Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Başakşehir Yeni Malatyaspor maçı canlı izle linki

İki ekip arasında oynanan maçı şifresiz canlı izleyebilmek için Digitürk'te ilgili spor paketi abonesi olmak gerekiyor.

Başakşehir Yeni Malatyaspor maçını radyodan canlı dinle

Bu sezon deplasmanda oynadığı ilk dört Süper Lig maçının ikisini kazanan Yeni Malatyaspor (2M), daha sonraki 11 dış saha karşılaşmasından 2 puan çıkarabildi (2B 9M) ve bu ziyaretlerin dokuzunda gol atamadı.

Süper Lig'de maçın oynandığı haftaya puan tablosunun son sırasında giren takımlara rakip olduğu son 10 karşılaşmayı kaybetmeyen İstanbul Başakşehir (8G 2B), bu sezonki tek karşılaşmada Çaykur Rizespor'u sahasında 3-0 mağlup etti.

İstanbul takımlarına konuk olduğu son beş Süper Lig maçından puansız ayrılan Yeni Malatyaspor, bu sezonki dört ziyaretinde de gol sevinci yaşayamadı (4M).

Bu sezon Süper Lig'de en az isabetli şut çeken (97) ve net gol pozisyonu üreten (33) takım Yeni Malatyaspor. Bu süreçte kalesinde en az gol beklentisi gören ekip ise İstanbul Başakşehir (33 xGA).

Yeni Malatyaspor'a rakip olduğu üç Süper Lig maçında iki gol atan Tolga Ciğerci'nin profesyonel kariyerinde filelerini üç kez havalandırıdğı bir takım bulunmuyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

canlı maç izle bein sports 2 şifresiz izle Başakşehir