Cristiano Ronaldo La Liga'ya dönebilir

Cristiano Ronaldo transfer haberleri
Cristiano Ronaldo La Liga'ya dönebilir

İspanyol AS gazetesinde Manu Sainz ve Jesus Colino imzasyıla ayınlanan habere göre Atletico Madrid, Diego Simeone'nin talebi üzerine Cristiano Ronaldo'yu takıma kazandırmak için harekete geçebilir. Ancak önlerinde bir engel var.

Ekonomik açıdan uygun olmasa da Simeone'nin talebiyle Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Atletico Madrid'e transferi söz konusu.

Manchester United'ın gitmesini istemediği Cristiano Ronaldo, Old Trafford'tan ayrılabileceğinin sinyallerini vermişti.

Chelsea'nin görüşme talebini reddeden Manchester United, şimdilik seyirci konumunda olsa da her an Atletico Madrid'den bir transfer teklifiyle karşılaşabilir.

Cristiano Ronaldo'nun menajeri geçtiğimiz günlerde Chelsea ile görüştü ve anlaşma sağladı. Ancak Tuchel bu transfere sıcak bakmazken Manchester United'da Chelsea'yi reddetti.

Lewandowski'nin yerine yıldız oyuncu bakan Bayern Münih'in de adı Ronaldo ile anıldı ancak Alman kulübü böyle bir planlarının olmadığını açıkladı.

Hal böyle olunca elde bir tek Atletico Madrid kalmış görünüyor. Atletico Madrid'in finansal fair play nedeniyle 40 milyon euro'luk satış yapması gerekiyor. Ronaldo'yu kadrosuna katmak isterse bu rakam daha da yükselecek.

Ancak Simeone, Cristiano Ronaldo'yu istiyor. Fark yaratan ve kazanan bir oyuncu olarak tanımladığı Portekizli yıldız için Atletico Madrid yönetimi ise bir çıkış yolu arıyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

Cristiano Ronaldo La Liga transfer haberleri Atletico Madrid Manchester United'