Ronaldo, Fernandes'in tepkisi karşısında dondu kaldı

Cristiano Ronaldo Manchester United FIFA 2022 Dünya Kupası

Manchester United'ta sıkıntılı günler geçiren Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo, milli takım kampında takım arkadaşı Bruno Fernandes'in kendisine yönelik soğuk tavrı karşısında şaşkına döndü.

Son dönemde Manchester United'ta yaşadığı sorunlar ve yaptığı açıklamalara gündemden düşmeyen Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı kampında takım arkadaşı Bruno Fernandes'in kendisine takındığı tavır karşısında adeta şaşkına döndü.

Portekiz Futbol Federasyonu'nun sosyal medya hesabından yayınlanan görüntülerde Bruno Fernandes'in yanından geçtiği Cristiano Ronaldo'ya ilk etapta selam vermediği, Bruno Fernandes'e elini uzatan Ronaldo'nun elinin bir süre havada kalması sonrasında büyük bir şaşkınlık yaşadığı görüldü. İkili arasında yaşanan bu gerilim dolu anlar ise sosyal medyada Bruno Fernandes'e yönelik büyük tepkiye neden oldu.

Fernandes'in Ronaldo'ya sergilediği soğuk ve ilgisiz tavrın, Ronaldo'nun kulüp yönetimi ve teknik direktörü hakkında yaptığı açıklamalar sebebiyle olduğu düşünülüyor.

Cristiano Ronaldo iki gün önce yaptığı açıklamada Manchester United'ta ihanete uğramış hissettiğini ve kendisini takımda istemeyenler olduğunu söylemişti.

Kaynak: Haber Global TV

Cristiano Ronaldo Bruno Fernandes Manchester United' Portekiz Milli Takımı