City kaçtı Chelsea yakaladı! Premier Lig'de 4-4'lük dev maç!

İngiltere Premier Lig Chelsea Manchester City
City kaçtı Chelsea yakaladı! Premier Lig'de 4-4'lük dev maç!
Reuters

İngiltere Premier Lig'in 12. haftasında lider Manchester City, deplasmanda karşılaştığı Chelsea'yle üç kez öne geçtiği maçta 4-4 berabere kaldı.

Chelsea, Premier Lig'in 12. haftasında lider Manchester City'yi konuk etti.

Stamford Bridge'de oynanan ve 8 gole sahne olan muhteşem maçta kazanan çıkmadı ve mücadele 4-4 sona erdi.

Manchester City'nin gollerini 25. (penaltıdan) ve 47. dakikalarda Erling Haaland, 45. dakikada Manuel Akanji ve 86. dakikada Rodri kaydetti.

Chelsea'nin golleri ise 29. dakikada Thiago Silva, 37. dakikada Raheem Sterling , 67. dakikada Nicolas Jackson ve 90+5. dakikada penaltıdan Cole Palmer'dan geldi.

Bu sonucun ardından Manchester City 28 puana, Chelsea ise 16 puana yükseldi.

Premier Lig'in 13. haftasında Manchester City sahasında Liverpool ile karşılaşacak, Chelsea ise Newcastle'a konuk olacak.

Öte yandan zirvenin en yakın takipçisi Liverpool, sahasında Brentford'u Mohamed Salah (2) ve Diogo Jota'nın golleriyle 3-0 yenerek Manchester City ile puan farkını 1'e indirdi.

Premier Lig'de günün diğer maçlarında alınan sonuçlar ise şu şekilde:

Aston Villa 3-1 Fulham

Brighton 1-1 Sheffield United

West Ham United 3-2 Nottingham Forest

Chelsea 4-4 Manchester City

Chelsea 4-4 Manchester City

ACUN ILICALI, SHELBOURNE'DEKİ YATIRIMLARINI SONLANDIRDI

İş insanı Acun Ilıcalı, İrlanda Premier Lig ekiplerinden Shelbourne'deki yatırımlarını sonlandırma kararı aldı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ACM SPORTS'tan yapılan açıklamaya göre, İrlanda Premier Lig'de sezonun bitmesinin ardından yatırım kararının sonlandırıldığı duyurulurken şu ifadeler kullanıldı:

"ACM SPORTS olarak; İrlanda’nın değerli kulüplerinden Shelbourne'de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen işbirliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz. Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir."

Shelbourne, Acun Ilıcalı'nın hisselerini satın almasının ardından ligde çıktığı 19 karşılaşmada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Kulüp, İrlanda Premier Lig'i lider Shamrock Rovers'ın 12 puan gerisinde 4. sırada tamamladı.

Kaynak: Haber Global TV