Ceyhun Kazancı: "Valerien Ismael tercihimden pişman değilim"

Beşiktaş
Ceyhun Kazancı: "Valerien Ismael tercihimden pişman değilim"

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Valerien Ismael tercihinden pişmanlık duymadığını söyledi.

FIFA 2022 Dünya Kupası nedeniyle verilen arada Antalya kampında çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, takımın son durumundan transfer konularına kadar birçok konuda Trtspor'a açıklamada bulundu.

Valerien Ismael tercihinden kesinlikle pişman olmadığını söyleyen Kazancı, "Yönetimler tercih yapar, bunun sonucu zaman zaman iyi olur, zaman zaman kötü olur. O dönem kapandı, yeni bir dönem başladı. Şu anda başımızda Şenol Güneş var. Taraftarımızın da çok yoğun destek verdiği bir isim. Bu çok önemli. Bizim için önemli olan camianın ve takımın havası. Camia kenetlenmiş durumda. Umarım aradan sonra da güzel skorlarla bunu destekleyeceğiz." dedi.

"ROGER SCHMIDT VE ROBERTO DE ZERBI İLE GÖRÜŞTÜK"

Valerien Ismael ile anlaşma sürecinde görüşülen diğer adaylar hakkında da konuşan Kazancı, "Roger Schmidt ve De Zerbi ile görüştük ancak ara dönemler zordur, maliyetler zordu. Bu isimler, o dönemde olmadı ve Valerien Ismael geldi." dedi.

Kazancı, Beşiktaş'ın Şenol Güneş ile kenetlendiğini belirterek, "Şenol Güneş taraftarımızın da çok yoğun şekilde destek verdiği bir isim. Camia şu anda kenetlenmiş durumda. Umarım aradan sona güzel skorlarla bunu destekleyeceğiz. Ve umarım sezon başındaki o güçlü havaya geri döneceğiz." şeklinde konuştu.

"WEGHORST'UN SATIN ALMA OPSİYONU 10 MİLYON EURO"

Ceyhun Kazancı, Wout Weghorst için 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonlarının bulunduğunu hatırlatarak, ''Weghorst, Türkiye'ye çok alıştı ve burada mutlu. Opsiyonuna çok fazla takılmamak lazım.'' dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Ceyhun Kazancı Valerien Ismael