Ahmet Nur Çebi'den TFF Başkanlığı açıklaması

TFF Spor haberleri
Ahmet Nur Çebi'den TFF Başkanlığı açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olacağıyla ilgili basında yer alan haberler hakkında konuştu. Çebi, TFF başkanlığı gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

Süper Ligde başarılı bir form grafiği yakalayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF başkanlığına aday olacağı yönündeki iddialar hakkında açıklama yaptı.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Çebi, TFF başkanlığının gündeminde olmadığını belirterek, "Şu ana kadar TFF Başkanlığı gibi bir düşüncem yok. Beşiktaş başkanıyım, sağlığım el verdikçe bunu yapmak istiyorum. Şu anki

TFF başkanının çalışkan ve iyi niyetli olduğuna inansam da başarılı olduğunu düşünmüyorum. Kendisinin yerine seçimli bir şekilde bir başkasının devam etmesi gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Yabancı kuralı hakkında da yorumlarda bulunan 64 yaşındaki yönetici, "Rekabetten uzak hiçbir şeyden başarı gelmez. Yabancılarla rekabet eden Türk çocuklarının da ortamının sağlanması lazım. Onlara 'Sadece siz oynayabilirsiniz, başkası bu ligde oynayamaz' diyerek şımartmamamız ve rahat olmalarını sağlamamamız lazım. Başarı, rekabetten gelir" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi TFF başkanlığı